Ankara'da Seçim Anketinde 'Gökçek' Sürprizi!

Ankara'da Seçim Anketinde 'Gökçek' Sürprizi!
ORC'nin son anketi, AK Parti'nin Ankara adayları arasında Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in liderlikte olduğunu ortaya koydu. Yüzde 43,9 oy oranıyla dikkat çeken Gökçek, Ankara'daki yerel seçim yarışında önemli bir isim olacağının sinyallerini verdi.

Ünlü kamuoyu araştırma şirketi ORC'nin son anket sonuçlarına göre, AK Parti'nin Ankara'daki olası belediye başkan adayları arasında Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek ilk sırayı aldı.

3-9 Eylül tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve İzmir'de yapılan anket, üç büyük şehirdeki AK Parti'nin olası belediye başkan adaylarına yönelik kamuoyunun nabzını ölçtü. İstanbul'da Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İzmir'de ise Hamza Dağ'ın isimleri öne çıktı. Ancak Ankara'da sürpriz bir sonuçla Osman Gökçek, ankette ilk sırada kendine yer buldu.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, yüzde 43,9 oy oranıyla liderliğe oturdu. Yakın takipçisi ise Süleyman Soylu oldu, yüzde 43,2 oy oranıyla ikinci sırada kendine yer buldu. Liste sırasıyla Murat Kurum, Turgut Altınok ve Murat Köse ile devam etti.

Bu sonuçlar, yerel seçimlere doğru Ankara'daki siyasi dengelerin nasıl şekilleneceği hakkında önemli ipuçları sunuyor. Özellikle Osman Gökçek'in bu kadar yüksek bir oranda oy alması, yerel seçimlerde yaşanacak rekabetin sıcak geçeceğine işaret ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.