Çubuk'ta 3 yılda 258 sokak yenilendi! Belediye, 80 bin ton asfaltla ilçeye modern bir dokunuş yaptı.

Çubuk'ta 3 yılda 258 sokak yenilendi! Belediye, 80 bin ton asfaltla ilçeye modern bir dokunuş yaptı.
Çubuk Belediyesi, ilçede 3 yıl içerisinde 258 sokakta toplamda 80 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek büyük bir dönüşümün altına imza attı. Atatürk Mahallesi sakinleri, alınan bu hizmetten dolayı Belediye Başkanı Baki Demirbaş'a teşekkür ziyareti

Çubuk'ta Asfalt Seferberliği: Belediye 3 Yılda 80 Bin Ton Asfaltla İlçeyi Dönüştürdü! Çubuk Belediyesi, ilçenin altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra asfaltlama faaliyetlerini hızlandırdı. Son üç yılda 13 mahallede 258 sokakta toplamda 64 km uzunluğunda yol, 80 bin ton sıcak asfaltla kaplandı. Atatürk Mahallesi sakinleri, bu büyük değişikliği takdir ederek Belediye Başkanı Baki Demirbaş'ı ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

Mahalle Muhtarı Emrah Bozkurt, yıllarca bekledikleri bu hizmetin sonunda geldiğini belirterek, Başkan Demirbaş'ın bu kısa süre zarfında ilçeye gerçekleştirdiği dönüşümü takdirle karşıladıklarını ifade etti.

Başkan Demirbaş ise belediyenin kendi imkanlarıyla ilk kez bu kadar geniş kapsamlı bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdiğini belirtti. Çalışmaların sadece yollarla sınırlı olmadığını, nikah salonu, spor kompleksi ve gençlik merkezi gibi birçok projenin de hayata geçirildiğini ekledi.

Bu çalışmaların, ilçenin sosyal yaşantısını zenginleştirmek, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek ve Çubuk'un modern bir ilçe olma yolunda ilerlemesini sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini vurgulayan Demirbaş, gelecekte de bu tür projelerin devam edeceğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.