Beşiktaş-Club Brugge Maçından Beraberlikle Döndü! İşte Beşiktaş-Club Brugge Maçı Özeti! Kara Kartal 1 Puan İle Yetindi!

Beşiktaş-Club Brugge Maçından Beraberlikle Döndü! İşte Beşiktaş-Club Brugge Maçı Özeti! Kara Kartal 1 Puan İle Yetindi!
UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, D Grubu'nun ilk maçında Club Brugge ile karşı karşıya geldi. UEFA Konferans Ligi'nde Club Brugge karşısında 1-1'lik beraberlikle sahadan ayrıldı. İşte detaylar ve maç özeti...

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, maçın ilk dakikalarından itibaren oyunun kontrolünü elinde bulundursa da Club Brugge karşısında net gol pozisyonları bulmakta zorlandı. Mert Günok'un kritik kurtarışlarıyla maçın yıldızlarından biri olmasına rağmen, 77. dakikada Club Brugge'ın kaptanı Hans Vanaken, takımını 1-0 öne geçirdi.

İşte Beşiktaş-Club Brugge Maçı Özeti!

Cenk Tosun Sahneye Çıkıyor

Beşiktaş, rakip kalede etkili olamasa da 88. dakikada milli futbolcu Cenk Tosun'un attığı golle skoru eşitledi. Tosun'un bu golü, Jan Breydel Stadyumu'nu adeta susturdu. Maç bu skorla tamamlanarak, Beşiktaş Avrupa'da ilk puanını almış oldu.

Grubun Durumu

Grubun diğer maçında ise Lugano ile Bodo/Glimt golsüz berabere kaldılar. Bu sonuçlarla grup aşamasının ilk maçları sonunda, D Grubu'nda yer alan tüm takımlar birer puanla grup aşamasına başlangıç yaptılar.

Beşiktaş'ın Avrupa Yolculuğu

Beşiktaş, bu sezon Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı maçlarda başarılı sonuçlar aldı. 2. Eleme Turu'nda Tirana'yı, 3. Eleme Turu'nda ise Neftçi'yi geçerek Play-Off'ta Mircea Lucescu'nun takımı Dinamo Kiev'i de mağlup etti. Beşiktaş, bu maçla birlikte namağlup unvanını koruyarak grubundaki diğer maçlara umutla bakıyor.

Kara Kartallar, beraberlikle de olsa Avrupa'da puanla tanışmanın sevincini yaşıyor. Grubun ilerleyen maçlarında alınacak sonuçlar, Beşiktaş'ın grubu hangi sıradan tamamlayacağını belirleyecek. Beşiktaş taraftarları, takımlarının Avrupa'da daha fazla başarı elde etmesini ve grubu üst sıralardan tamamlamasını umut ediyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.