Sound Of Europe Festivali Ankara'da Başlıyor! Müzikseverler Eğlenceye Doyacak!

Sound Of Europe Festivali Ankara'da Başlıyor! Müzikseverler Eğlenceye Doyacak!
Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda devam edecek olan festivalde; Effetto Carsico Trio, Vila Navio ve Monica Bulanda Trio gibi sanatçıların performansları büyük merakla bekleniyor. Festivali Ankara'da Başlıyor!

Ankara'nın Ahlatlıbel Atatürk Parkı, Çankaya Belediyesi'nin düzenlediği Sound Of Europe müzik festivaliyle yeniden canlandı. Festivalin ikinci edisyonu, hem Türkiye'den hem de Avrupa'dan genç yetenekleri ve müzik gruplarını Ankaralılarla buluşturdu. Geçtiğimiz yılın ardından bu yılki etkinlikte de cazdan rock'a, blues'tan elektronik müziğe kadar birçok farklı tarzda performans sergilendi. İlk günün yıldızları arasında Ukulele Ankara Topluluğu, Kid Colling Cartel ve Candlelight Ficus gibi isimler yer aldı.

2023-09-22-kultur-sosyal-sound-of-europe-ahlatlibel-ataturk-parki-2.jpg

Sound Of Europe Festivali Türkiye'de Üç Farklı Şehirde Müzikseverleri Coşturuyor!

Bu yıl festival sadece Ankara'da değil, İstanbul Kadıköy ve İzmir Bostanlı Seyir Terası'nda da müzikseverlerle eş zamanlı olarak buluştu. Festivalin amacı, yeni yeteneklere sahne olanağı sunmak ve müziğin evrensel dilini tüm şehirlerde yankılandırmak. Toplamda, 13 farklı Avrupalı grup ve solo projenin yanı sıra, 70'den fazla sanatçının sahne aldığı festivalde bu yıl, konserlerin yanı sıra ustalık sınıfları ve atölye çalışmaları da yer aldı.

2023-09-22-kultur-sosyal-sound-of-europe-ahlatlibel-ataturk-parki-5.jpg

Sound Of Europe Festivali Ankara'da Başlıyor! Etkinlik Programı...

Festivalin Ankara ayağı, 23 ve 24 Eylül'de de devam edecek. Bu hafta sonu programında, Effetto Carsico Trio, Vila Navio ve Monica Bulanda Trio gibi uluslararası grupların yanı sıra, Türk müziğinin genç temsilcileri de sahne alacak.

Sound Of Europe Festivali, Türkiye'nin müzikle buluşmasını sağlarken, farklı şehirlerdeki eş zamanlı organizasyonuyla da bir ilki gerçekleştirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.