Ankara Haber: Gölbaşı'nda yeni muhtarlık binası hizmete girdi! Gökçehöyük Mahallesi Daha Modern...

Ankara Haber: Gölbaşı'nda yeni muhtarlık binası hizmete girdi! Gökçehöyük Mahallesi Daha Modern...
Gölbaşı Belediyesi tarafından inşa edilen Gökçehöyük Mahallesi muhtarlık binası resmi olarak açıldı. Açılışa, yerel ve üst düzey yetkililerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Açılışın ardından Gölbaşı Belediyesi sürpriz yaptı...

Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılan Gökçehöyük Mahallesi muhtarlık binası hizmete girerek mahalle sakinlerine hizmet vermeye başladı. Yeni muhtarlık binası açılışına MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Nail Akça, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Kurdele kesilmesinin ardından açılış sonrası Gölbaşı Belediyesi vatandaşlara yemek ikram etti.

Açılış töreninde konuşan Başkan Şimşek, muhtarlık binasının hayırlı olmasını dileyerek, “Yeni binamız hayırlara vesile olsun. Mahallelerimize yaptığımız muhtarlık binalarımızın açılışını yapmaya devam edeceğiz. 2019 yılında göreve geldiğimizde seçim beyannamemiz vardı. 54 mahallemizde eksikliklerimizi biliyorduk. Köylerimizin tamamına güvenlik amacıyla MOBESE kamera sistemi kurduk, camilerimizde güneş enerjisiyle sıcak su sistemini tamamladık. Köylerimizin tamamına doğalgaz getireceğiz demiştik %98’ini tamamladık kalanını da tamamlayacağız. Bunları yaparken siz değerli hemşehrilerimizden ve Cumhur İttifakı birlikteliğimizden aldığımız desteklerle çalışıyoruz.“ şeklinde konuştu.

Başkan Şimşek, Tulumtaş Mağarası, Buz Pateni ve Dağcılık, Uluslararası Bilardo Kompleksi, Nostaljik Tramvay gibi seçim beyannamesinde olmayan projeleri de yaptıklarını vurgulayarak, “Çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gökçehöyük muhtarlık binasını da tamamen biz tasarladık. Fen İşleri Müdürlüğü’müze bu açıdan teşekkür ediyorum. Gölbaşı bildiğiniz gibi Andezit taşı ile anılıyor. Muhtarlık binamızda da Andezit taşı kullandık. 7 mahallemizde bu projeyi gerçekleştirdik. 3 mahallemizde kültür merkezleri yapıyoruz. Onların mimarisini de biz tasarladık. Gecemizi gündüzümüze katarak ilçemiz için çalışıyoruz. Başta Gökçehöyük Mahallesi sakinlerimiz olmak üzere yeni muhtarlık binamız hepimize hayırlı olsun.” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Gökçehöyük muhtarlık binasının tüm ilçeye hayırlı olmasını dileyerek Gölbaşı’nın 54 mahallesi için ekibiyle birlikte çalışmalara her zaman devam eden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e ve Gölbaşı Belediyesi’ne teşekkür etti.

Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, başta Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek muhtarlık binasının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Gökçehöyük Mahallesi muhtarı Yafes Uzunoğlu, Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılan yeni muhtarlık binası sayesinde mahalle halkına daha etkin ve verimli bir şekilde hizmet vereceklerinin altını çizerek doğalgaz başta olmak üzere tüm katkıları için Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Mahalle sakinleri, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e ve belediyeye muhtarlık binası nedeniyle teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.