Ankara Haber: Etimesgut’a 16 Yeni Park! İlçe Daha Yeşil...

Ankara Haber: Etimesgut’a 16 Yeni Park! İlçe Daha Yeşil...
Etimesgut Belediyesi, ilçeye modern ve fonksiyonel 16 yeni park kazandırma projelerini hayata geçiriyor. Toplamda 100 bin metrekare alanı kapsayan bu yeni park ve yeşil alanlar, ilçenin çehresini değiştirerek canlı ve daha modern bir görünüm sağlayacak.

Etimesgut Belediyesi ilçenin farklı mahallerine 16 yeni park kazandırıyor. Toplam alanı 100 bin metre kareyi bulan yeni park ve yeşil alanlarla ilçe daha modern bir görünüme kavuşacak. Yeni yapılan parklarda koşu yolu, yürüme yolu, oyun grupları, fitness alanları yer alacak. Park alanlarına ayrıca yetişkin ağaç ve toprağına uygun bitki örtüleri de dikilecek. Parkların tamamlanmasıyla ilçedeki park sayısı 428’e yükselecek.

ENVER DEMİREL PARK ALANLARINI GEZDİ

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel yapımı devam eden park alanlarında incelemelerde bulundu. Demirel, ilçenin dört bir yanında yaptığı park ve yeşil alan çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştirdiklerini söyledi. Demirel, "Kendi çalışanlarımızın alın teriyle öz kaynaklarımızla yeni parklar yeşil alanlar kazandırıyoruz. Toplam alanı 100 bin metrekareyi aşan parklarımızı bu yıl sonuna kadar tamamlayarak hizmete açacağız. Parklarımız mahallerimize hayırlı olsun” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.