Ankara Haber: Gölbaşı'nda Temizlik Operasyonu: Belediye Ekipleri Aralıksız Çalışıyor!

Ankara Haber: Gölbaşı'nda Temizlik Operasyonu: Belediye Ekipleri Aralıksız Çalışıyor!
Gölbaşı Belediyesi, ilçe genelinde temizlik faaliyetlerini hız kesmeden devam ettiriyor. Ekipler, tazyikli su kullanarak kaldırımları temizlerken, vakumlu yol süpürme araçları ile de yol ve caddeleri pırıl pırıl yapıyor.

Gölbaşı Belediyesi ekipleri ilçenin dört bir yanında yürüttüğü temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tazyikli su ile kaldırımlar yıkanırken, yol ve caddeler vakumlu yol süpürme araçlarıyla temizleniyor.

Gölbaşı’nda Ekiplerin Temizlik Mesaisi Aralıksız Sürüyor!

Daha temiz bir Gölbaşı için çalışmalarına aralıksız devam eden Gölbaşı Belediyesi, refüjler, kaldırımlar, yollar, parklar ve bahçelerde temizlik seferberliğini sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri koordineli olarak çalışarak ilçede pırıl pırıl bir temizliğe imza atıyor.

Kaldırımlar ve refüjler ekipler tarafından süpürüldükten sonra tazyikli suyla yıkanıyor. Vakumlu yol süpürme araçları ise yol ve caddeleri çöplerden arındırıyor.

Gölbaşı Belediyesi temizlik ekipleri, park ve ara sokaklarda ise mıntıka temizliğini yaptı. Ekipler ayrıca sonbaharın gelmesiyle park ve bahçelerde dökülen yaprakları topluyor.

“Temizlik seferberliğimizi ara vermeden sürdürüyoruz”

Vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir Gölbaşı’nda yaşamalarına önem verdiklerini ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Göreve geldiğimiz ilk gün başlattığımız temizlik seferberliğini ara vermeden sürdürüyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza tertemiz bir Gölbaşı sunmak. Bunun için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Hemşerilerimize sağlık bir ortam sunmak tek hedefimiz. Bunu sağlamak için üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.