Gladyatör Filminin Neden 23 Yıl Geciktiği Ortaya Çıktı! Gladyatör 2 Ne Zaman Yayınlanacak! Gladyatör 2 Oyuncu Kadrosu Kim?

Gladyatör Filminin Neden 23 Yıl Geciktiği Ortaya Çıktı! Gladyatör 2 Ne Zaman Yayınlanacak! Gladyatör 2  Oyuncu Kadrosu Kim?
2000 yapımı efsanevi film Gladyatör, sinemaseverler tarafından uzun yıllar unutulmadı. Öyle ki, film En İyi Film ve En İyi Erkek Oyuncu ödülleri dahil birçok ödül kazandı. İşte yeni gelecek filminin tüm detayları...

Gladyatör filminin büyük başarının ardından neden bir devam filmi gelmediği hep merak konusu oldu. Ridley Scott, bu sorunun yanıtını 23 yıl sonra verdi.

23 yılın ardından Gladyatör 2'nin yolculuğuna başlaması için Scott'ın beklediği şey, doğru senaryoydu. Yönetmen, ilk filmde Maximus'un hayatına mal olan Lucilla'nın oğlu Lucius'un büyümesini ve onun hikayesinin nasıl anlatılacağını bekliyordu.

ekran-goruntusu-2023-10-10-131020.jpg

Scott'a göre, asıl zorluk doğru hikayeyi bulmaktı. "Bir devam filmi yapma fikrini dört yıl önce ilk denediğimizde, yetenekli bir yazarla çalıştık. Ancak onunla doğru hikayeyi yakalamakta zorlandık." dedi Scott. Ancak Lucius'un yetişkin yaşantısına odaklanma fikriyle her şey değişti.

Gladyatör 2, orijinal filmde genç bir çocuk olan Lucius'un, yıllar sonra Roma İmparatorluğu'nda nasıl bir yol izlediğini anlatacak. Maximus'un fedakarlığının ardından Lucius, annesi Lucilla'nın yanında büyüdü ve onun mirasını taşıdı. Filmde genç Lucius karakterine hayat veren Spencer Treat Clark'ın yerini bu sefer Paul Mescal alacak.

Ridley Scott'ın bu açıklamalarıyla Gladyatör 2'nin beklenen hikayesi hakkında ipuçları verilmiş oldu. Ancak yine de film hakkında birçok sır ve sürpriz bekliyor olabilir.

resim-2023-10-10-131042677.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.