TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı…

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı…
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında, TBMM'nin kuruluşunu ve milli iradenin önemini vurgulayarak, "Egemenlik ve bağımsızlık milletimizin en büyük servetidir" dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda milli iradenin ve bağımsızlığın önemine vurgu yaparak, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin doğum günü olan 23 Nisan'ı büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz. Egemenlik ve bağımsızlık milletimizin en büyük servetidir" ifadesini kullandı.

HİSARCIKLIOĞLU: "23 NİSAN'I, BÜYÜK BİR GURUR VE SEVİNÇLE KUTLUYORUZ"

"Ulusal egemenliğimizin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışı, sadece kurtuluş mücadelemizde değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin çağdaş uygarlık yolculuğunda da en önemli kilometre taşlarından birisidir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan'ın çocuklar için bayram olmasını isterken çok önemli mesajlar vermiştir.

Aydınlık geleceğimiz ve onun teminatı olarak gördüğümüz millet egemenliğine dayanan vazgeçilmez değerlerimiz, şüphesiz çocuklarımızın ellerinde şekillenecek ve korunacaktır.

Türk iş dünyası adına, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılması ve Cumhuriyetimizin kurulması yolunda hayatlarını ortaya koyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha şükran ve minnet duygularımızla anıyor, milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.