19. Ankara Kitap Fuarı 1 Aralık’ta Başlıyor! Kitap Fuarı Ne Zaman Nerede?

19. Ankara Kitap Fuarı 1 Aralık’ta Başlıyor! Kitap Fuarı Ne Zaman Nerede?
Başkent bir kez daha kitaplarla buluşuyor. Bu yıl 19. Düzenlenen Ankara Kitap Fuarı milyonları aşkın kitapseveri ağırlamaya hazırlanıyor. Peki, 19. Ankara Kitap Fuarı Ne Zaman Nerede?

Eylül Fuarcılık tarafından ATO Congresium’da düzenlenen ve 10 gün sürecek fuarın Konuk Ülkesi Güneykore , “Uluslararası Onur Konuğu” ise günümüz Güneykore edebiyatının önemli temsilcilerinden Yun Ko-eun olacak.

Türk edebiyatının önemli temsilcilerinden yazar ve eleştirmen Gülseren Budayıcıoğlu ise bu yılki “Onur Konuğu” olacağı Ankara Kitap Fuarı’nda çok sayıda etkinlik sergilenecek, 500’ü aşkın yazar okurlarıyla buluşacak.

Ankara Kitap Fuarı, 1 Aralık 2023 Cuma günü kitap tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Eylül Fuarcılık tarafından 01-10 Aralık 2023 tarihleri arasında ATO Congresium’da düzenlenecek Ankara Kitap Fuarı, kitapseverler için birbirinden güzel etkinliklere sahne olacak.

500’ü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı fuarda, 10 gün boyunca bir çok söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktivitileri gerçekleştirilecek. Fuar süresince toplamda 1000’den fazla etkinlik düzenlenecek.

Ankara Kitap Fuarı, özenli bir etkinlik programı ve on binlerce kitap çeşidi ile ziyaretçilerine tam bir kitap şöleni sunacak. Kültür dünyamızın vazgeçilmez temsilcileri Sahafların da hazır bulunacağı Ankara Kitap Fuarı’nda okurlar renkli stantlarla karşılaşacak.

“ONUR YAZARI” Gülseren BUDAYICIOĞLU

19. Ankara Kitap Fuarı, 10 gün boyunca okurla yazarın Başkent’teki buluşma adresi olacak. Ziyaretçiler takipçisi oldukları 500’ü aşkın yazarla da bir araya gelme, kitaplarını imzalatma ve sohbet etme imkanı bulacak. Fuarın “Onur Yazarı” Gülseren Budayıcıoğlu da, bir dizi etkinlikle okurlarıyla bir araya gelecek.

KONUK ÜLKE GÜNEYKORE

Eylül Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek olan Fuar’a Güneykore Ankara Büyükelçiliği de destek verecek. 19. Ankara Kitap Fuarı aynı kapsamda önemli bir Güneykore yazarı da ağırlayacak. Fuarın “Uluslararası Onur Konuğu” Yun Ko-eun olacak. Günümüz Güneykore edebiyatının en prestijli yazarlarından birisi olan Yun Ko-eun fuarda okurlarla buluşacak.

Çok sayıda kültürel etkinlik, imza ve söyleşi programlarının düzenleneceği 19. Ankara Kitap Fuarı’nın bu yılı milyonları aşkın kitapsevere ev sahipliği yapması bekleniyor.

1 Aralık 2023 Cuma Günü Saat : 14.30’da açılışı gerçekleştirilecek olan Ankara Kitap Fuarı her gün 01 Aralık - 10 Aralık 2003 tarihleri, 10.00- 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.