Yaralı Kalbim Filmimde Murat Göğebakan'ı Kim Oynadı! Burak Sevinç'in İhanet Açıklamaları Şok Etti!

Yaralı Kalbim Filmimde Murat Göğebakan'ı Kim Oynadı! Burak Sevinç'in İhanet Açıklamaları Şok Etti!
Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı" filminin başrol oyuncusu Burak Sevinç, Murat Göğebakan'ın hayatını beyazperdeye taşımanın zorluğunu ve empati yapmanın zorluklarını paylaştı.

2014 yılında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Murat Göğebakan'ın yaşam hikayesi, "Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı" adlı filmle beyazperdeye taşındı ve bugün vizyona girdi. Filmin başrolünde yer alan Burak Sevinç, Murat Göğebakan'ı canlandırmanın zorluklarına ve projeye hazırlanma sürecine dair açıklamalarda bulundu.

Filmin başrol oyuncusu Burak Sevinç, Sabah TV'de Yasemin Döngel'in konuğu olarak filmle ilgili detayları paylaştı. Sevinç, film için sadece 3 haftalık bir hazırlık süreci olduğunu belirtti ve bu kısa süre içinde karaktere hazırlanmanın zorluğunu dile getirdi. Sevinç, "Zorluk bir oyuncu için çok cezbedici olabiliyor" dedi.

ekran-goruntusu-2023-12-10-135355.jpg

Filmde Murat Göğebakan'ın şarkılarının da yer aldığını belirten Burak Sevinç, oyuncunun şarkılarını kendi sesiyle seslendirmenin önemine değindi. "Birini canlandırıyorsanız, sesi de size aitse, şarkısını da siz söylemelisiniz" ifadelerini kullandı.

Sevinç ayrıca, Murat Göğebakan'ın hayatına dair daha fazla bilgi edinerek ve ailesiyle iletişime geçerek projeye en gerçekçi şekilde yaklaşmaya çalıştıklarını ve filmde yalan bir sahne olmadığını vurguladı.

Bu röportajda Burak Sevinç, Murat Göğebakan'ı canlandırmanın zorluğunu ve duygusal anlamda empati yapmanın zorluklarını açıkça ifade ederken, projenin sorumluluğunu ve ailesinin desteğini de vurguluyor. Film, sanatçının hayatına ve müziğine büyük saygı göstererek, izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.