Fatih Terim'in Kızı Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı Boşandı! 10 Yıllık Birliktelik Tek Celsede Sona Erdi!

Fatih Terim'in Kızı Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı Boşandı! 10 Yıllık Birliktelik Tek Celsede Sona Erdi!
Ünlü teknik direktör Fatih Terim'in kızı Buse Terim, 10 yıllık eşi Volkan Bahçekapılı ile anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin evliliği, İstanbul 3. Aile Mahkemesi'nde görülen tek celselik duruşma ile son buldu.

Türk futbolunun duayen isimlerinden Fatih Terim'in kızı Buse Terim, 10 yıllık eşi ve iki kızının babası Volkan Bahçekapılı ile yollarını ayırdı. 2014 yılında dünyaevine giren çift, "evlilik birliğinin temelinden sarsılması" gerekçesiyle anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. Bu karar, bugün İstanbul 3. Aile Mahkemesi'nde tek celsede görülen dava ile resmiyet kazandı.

Boşanma sürecinin detayları ve çiftin özel hayatı hakkında spekülasyonlara yer verilmemesi adına dava için yayın yasağı kararı alındı. Ancak, çiftin ayrılık kararının arka planında, finans dünyasında yankı uyandıran bir dolandırıcılık davası yattığı iddia ediliyor. Buse Terim'in eşi Volkan Bahçekapılı, ünlü futbolcuları da hedef alan Deniz Bank şube müdürü Seçil Erzan'ın dolandırıcılık davasında mağdur edilenler arasında yer alıyordu.

10-yillik-evliligini-tek-celsede-bitiren-buse-16981592-7583-m.jpg

Bu olayın ardından çiftin arasının açıldığı ve evliliklerinin bu nedenle sarsıldığı konuşuluyor. Buse Terim, boşanma haberlerini sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile doğruladı. Terim, açıklamasında anlaşmazlıkların çözülemediğini ve bu nedenle evliliklerini sonlandırma kararı aldıklarını belirtti. Açıklamada, çiftin çocuklarına olan önceliklerinin değişmeyeceği ve bu zor süreçte aile mahremiyetine gösterilecek hassasiyet için teşekkür edildiği ifade edildi.

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı, geçmiş aylarda sosyal medya üzerinden birbirlerini takipten çıkarmış ve bu durum ayrılık söylentilerine neden olmuştu. Ancak çift, konu hakkında uzun süre sessiz kalmayı tercih etti. 10 yıl süren evlilikleri boyunca birçok zorlukla karşılaşan ve iki güzel kız çocuğuna sahip olan çiftin bu kararı, hayranları tarafından üzüntüyle karşılandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.