Kocama Çıplak Fotoğraflar Atıyorlar! Pelin Karahan Şok Etti... Takılmam!

Kocama Çıplak Fotoğraflar Atıyorlar! Pelin Karahan Şok Etti... Takılmam!
Ünlü oyuncu Pelin Karahan, katıldığı programda evliliği hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Karahan, eşiyle yaşadığı dengeyi ve sosyal medya üzerinden eşine gönderilen çıplak fotoğrafları da değerlendirdi.

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, katıldığı bir programda evliliği ve aile hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu. 'Kavak Yelleri' dizisindeki rolüyle tanınan Karahan, iş insanı Bedri Güntay ile olan mutlu evliliğini anlattı. Karahan, üç oğluyla yaşamanın zorluklarını dile getirdi ve eşinin dengeli bir evlilik için önemli olduğunu vurguladı.

Karahan, "Eşime çıplak fotoğraflar gönderiyorlardı. Ama ben takılmam öyle şeylere, hiç kıskanç değilimdir" diyerek eşinin özel yaşamına olan güvenini ifade etti.

indir.jpeg

Pelin Karahan: "Eşime Çıplak Fotoğraflar Atıyorlardı"

Üç oğluyla evde yaşamanın zorluklarına da değinen Karahan, "Vicdan olarak oğullarıma yetişemiyormuşum gibi geliyor. Bir de Bedri bazen çocuklaşabiliyor. 3 erkekle evde bazen anlaşılmadığımı hissediyorum" şeklinde konuştu.

Eşinin evlilik düzenine olan hassasiyetine de vurgu yapan Karahan, "Eşim akşam eve gelince kapıyı benim açmamı, sabah da uğurlamamı istiyor. Ama o an aklıma gelmiyor. Hep kendi ayaklarımın üzerinde durup paramı kazandım. Ancak şimdi eşim var. Ezip geçmemek lazım. Pohpohlamak lazım. Erkek de öyle erkekliğini hissediyor" ifadelerini kullandı.

s-8f67a4651a10a73745e21712d1cc5255e8c78dcf.webp​​​​​​​

Son olarak, eşinin kendisini ilk buluşmada etkileyerek bağladığını anlatan Karahan, "Bir ara kadınlar eşime, çıplak fotoğraflarını gönderiyorlardı sosyal medyadan. Ama ben takılmam öyle şeylere, hiç kıskanç değilimdir" dedi. Pelin Karahan'ın açıklamaları, sosyal medyada ve medya platformlarında geniş yankı buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.