Nurgül Yeşilçay 48. Yaşını Mizahi Bir Video İle Kutladı! Hayranlarından Videoya Beğeni Yağmuru Tutuldu!

Nurgül Yeşilçay 48. Yaşını Mizahi Bir Video İle Kutladı! Hayranlarından Videoya Beğeni Yağmuru Tutuldu!
Sosyal medyada aktif bir profil sergileyen ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, 48. yaş gününü takipçileriyle paylaştığı eğlenceli bir video ile kutladı. Fit görünümüyle de dikkat çeken Yeşilçay'ın bu özel paylaşımı büyük beğeni topladı.

Türk sinema ve dizi dünyasının başarılı isimlerinden Nurgül Yeşilçay, 48. yaşını sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla kutladı. Kendine has üslubu ve samimi tavırlarıyla hayranlarının gönlünde taht kuran Yeşilçay, Instagram hesabından yaş gününe özel bir video yayınladı. Video, kısa sürede takipçileri tarafından çok sayıda beğeni ve olumlu yorum aldı.

Son dönemde Kanal D'de final yapan "Veda Mektubu" adlı dizideki performansıyla adından söz ettiren Yeşilçay, aynı zamanda verdiği kilolarla da gündemde. Fit bir görünüme kavuşan ünlü oyuncu, 30 günde 17 kilo verdiğini ve bunu yaptığı diyet sayesinde başardığını açıklamıştı.

48 yaşına giren Yeşilçay, yeni yaşını "Adımın yanına parantez içinde yaşımın yazıldığı yıllara kocaman bir merhaba. İyi ki doğmuşum Nurgül Yeşilçay (48) hep beraberiz." notu ile duyurdu. Kendini ve yaşını ti'ye alan bu video, Yeşilçay'ın hayranları tarafından büyük bir sevgiyle karşılandı.

Nurgül Yeşilçay: 16 saat aç kalıyorum

Nurgül Yeşilçay, sadece oyunculuk performansıyla değil, sosyal medyada sergilediği pozitif enerji ve samimi paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. 48. yaş gününü mizahi bir video ile kutlayarak takipçilerine neşe saçan Yeşilçay, hayranlarının kalbindeki yerini bir kez daha pekiştirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.