Türkiye Finans Happy Kredi Kartı Kampanyaları avantajlarından yararlanın!

Türkiye Finans Happy Kredi Kartı Kampanyaları avantajlarından yararlanın!
Türkiye Finans Katılım Bankası, kredi kartları arasında yer alan Happy Kart Silver ile bonus platform üyesi olan tüm üye işyerlerinde, taksitli alışveriş, Bonus Puan, Happy Avans, Happy Asistans gibi pek çok avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Türkiye Finans Katılım Bankası, kredi kartları arasında yer alan Happy Kart Silver ile bonus platform üyesi olan tüm üye işyerlerinde, taksitli alışveriş, Bonus Puan, Happy Avans, Happy Asistans gibi pek çok avantajlardan yararlanabilirsiniz. Yaptığınız alışverişlerden kazandığınız bonusları biriktirebilir ya da bir sonraki alışverişinizi bedavaya getirebilirsiniz. Türkiye Finans Happy kredi kartı kullanan müşteriler şu avantajlardan faydalanabilirler:

Tüm bonus platform ortağı işyerlerinde yaptığınız alışverişlerde bonus kazanabilir, biriktirdiğiniz bonusları alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Bağış Puan uygulaması ile puanlarınızı çeşitli dernek ve vakıflara bağışlayabilirsiniz.
Happy Avans ile acil nakit ihtiyaçlarınızı anında karşılayabilirsiniz.
Temassız Happy Kart ile 120 TL'ye kadar olan işlemlerinizi şifresiz gerçekleştirebilirsiniz.
Taksitle hizmeti ile Happy Kartınız ile ekstra taksit fırsatlarından yararlanabilirsiniz.
Faturalarınız için tek seferlik ya da düzenli ödeme talimatı verebilir, GSM TL yüklemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.
Kartınız için 7 gün 24 saat Limit Artırım Talebi verebilirsiniz.

Türkiye Finans Happy ile Vergi Ödemeleri 3 Taksit Kampanyası

Türkiye Finans Happy kredi kartı ile 19 Eylül - 30 Eylül 2019 tarihleri arasında yapacağınız peşin 100 TL ve üzeri vergi ödemeleriniz kar payı olmadan 3 taksite bölünebilecektir. Vergi ödemenizi taksitlendirmek için Türkiye Finans İnternet Şubesi üzerinden ya da harcama anında iletilen SMS'e dönüş yaparak kampanyaya katılabilirsiniz. Türkiye Finans Happy kart vergi ödemeleri kampanyası kapsamında harcamalar ekstre kesim tarihinden önce ve kampanya tarihleri arasında taksitlendirilmelidir. Kampanya şartları şu şekilde duyurulmuştur:

Kampanya müşteri bazındadır ve Happy Zero Kartlar kampanyaya dahildir.
Kampanyaya katılacak Happy kredi kartı müşterilerin kartının açık durumda olması ve kampanya tarihi itibarı ile kredi kartlarını kullanmasını engelleyen herhangi bir durumun olmaması gerekmektedir
Kampanya anlaşmalı vergi dairelerinden yapılacak vergi ödemelerinde geçerlidir.
Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
Hakkında haciz işlemi başlatılmış, bir dönemden fazla borç gecikmesi olan kredi kartı hesapları, bu ve benzeri durumlardan doğan idari ve kanuni takipteki hesaplar, kart sahibinin vefat bildirimi yapılmış hesaplar ve aynı tarihte tüm kartlarında iptal kart blokesi bulunan kişiler kampanyaya katılamaz.
Türkiye Finans Happy ile Taksitli Alışverişlerde 50 TL Bonus Kampanyası

Türkiye Finans Happy kredi kartınız ile 150 TL ve üzeri 4-6 taksitli yapılacak beş işlemin her birine 10’ar TL, toplamda 50 TL bonus kazanma fırsatından yararlanabilirsiniz. Yalnızca taksitli harcamalara yönelik bu kampanyada peşin işlemler kampanya kapsamında değildir. Bununla birlikte sonradan taksitlendirilmiş işlemler ve artı taksit işlemleri de kampanyaya dahil edilmemektedir. Türkiye Finans müşterilerinin Happy 50 TL bonus kampanyası katılım için yapması gerekenler şu şekilde belirtilmiştir:

Happy kredi kartı ile harcama yapmadan önce, bankanın sisteminde kayıtlı cep telefonundan " BONUSTAKSIT" yazıp boşluk bırakarak, kart no son 6 hanesi ile birlikte 2442'ye gönderilmelidir.
Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanıp tüm kampanya şartlarını yerine getirmesi halinde maksimum 50 TL Bonus kazanabilir.
Kampanyaya kapsamında yalnızca 4-6 taksit arası yapılmış işlemler sayılacaktı
50 TL bonus kampanyasında kazanılan bonuslar harcamanın yapıldığı ilgili karta 16 Ekim 2019 tarihinde yüklenecektir.
Kazanılan bonusların 25 Ekim 2019 tarihine kadar kullanılması gerekmektedir. Bu tarihe kadar kullanılmayan bonuslar 26 Ekim tarihinde geri alınacaktır.
Bonus yüklemesi için yapacağınız ilk alışveriş dikkate alınacaktır.
Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.