Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu, Anton Çehov'un “Ayı” ve “Teklif” adlı oyunlarıyla Ekim Ayı’nda perde diyecek

Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu, Anton Çehov'un “Ayı” ve “Teklif” adlı oyunlarıyla Ekim Ayı’nda perde diyecek
Keçiören Belediyesi'nin nostaljik sinema atmosferini yaşattığı sinema akşamları son haftada da Türk sinemasının birbirinden başarılı yapımları ekrana yansımaya devam ediyor.

Sıcak yaz akşamlarını eğlenceli ve renkli hale getirmek isteyenleri Kalaba Kent Meydanında buluşturan açık hava sinema akşamlarında yönetmenliğini ve yapımcılığını Osman Sınav’ın yaptığı ve Kenan İmirzalıoğlu ve Tuğçe Kazaz’ın başrolünü paylaştığı 2012 yapımı Uzun Hikaye filmi izleyiciyle buluştu.

1940'lı yıllardan başlayarak 70'li yıllara kadar uzanan öyküsü ile hem hüzünlü, hem de bir film olan ve edebiyat dünyasının tanınmış isimlerinden Mustafa Kutlu'nun aynı adlı eserinin sinemaya uyarlanan Uzun Hikaye filmini izleyen vatandaşlara patlamış mısır ve su ikramı da yapıldı.

Vatandaşların birlikte film izlemenin keyfine vardığına dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Vatandaşlarımız açık hava sinemamıza bir hayli ilgi gösteriyor, bu da bizi çok memnun ediyor. Vatandaşlarımız Türk sinemasının birbirinden güzel filmlerini birlikte izlediler. Altı hafta boyunca birbirinden değerli 18 filmi sinemaseverlerle buluşturduk. Gençlerimiz ve çocuklarımızda nostaljik sinema geleneğini tatmış oldu." ifadelerini kullandı.

Açık hava sinemasının son haftasında 1999 Yapımı Güle Güle, 2009 Yapımı Beş Şehir filmleri sinemaseverlerle buluşturulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.