Müge Anlı’da Değişik Enişte Vakası! Enişte Evlenme Vaadiyle Zavallı Adamı Kandırdı...

Müge Anlı’da Değişik Enişte Vakası! Enişte Evlenme Vaadiyle Zavallı Adamı Kandırdı...
ATV ekranlarının en sevilen programları arasında yerini alan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te ele alınan vaka milyonları şoka uğrattı. Sapık eniştenin yaptıkları ağızları açık bıraktı. Her bölümde farklı bir konuyu ele alan Müge Anlı, başarılı bir şekilde devam ediyor. Tecavüzün hemen arkasından ise darp, şantaj, istismar, işkence ettiği iddia edildi.

Bir değişik eniştenin yaptıkları, adeta pes artık dedirtti. Evlenme vaadiyle kandırdığı Abdurrahman Beye ise en sonunda ormana götürüp tecavüz etmişti. Çocuk tecavüzlerinden katillere, insan kaçakçılığı yapan kişilerden fuhuş çetelerine kadar birçok konuda detaylı araştırma yapıp olayları aydınlığa kavuşturuyor.

12 Mart tarihli yayında ise birçok konu yine konuşuldu. Kendisini evlenme vaadiyle kandıran eniştesinin ormana götürerek kendisine tecavüz ettiğini iddia eden Abdurrahman Bey, ormanda çekilmiş olan çıplak fotoğraflarıyla da ağızları açık bıraktı. Eniştesinin kendisiyle evlenmek üzere olduğu Suriyeli bir kadının, eniştesiyle birlikte olduğunu ise ablasının gördüğünü dile getirdi.

İki Enişte Bir Oldu, Tüm Köyü Dağıttı!

Doğanbaba köyünde yaşayan sakinler ise olayın içinde olan kişiler için ise “İki enişte bir oldu sadece bir aileyi değil, tüm köyü dağıttılar”, “O insanlar çok garip insanlar… Çok üzüldüm onlar için şimdi yiyecek ekmekleri bile yok” gibi yorumlar yaparak düşüncelerini dile getirdiler. Canlı yayında gözyaşlarını tutamayan Aysel Hanım ise “Bizleri ölümle tehdit etti” sözlerini dile getirdi.

Canlı yayında ise itiraflar yine devam etti. “Çam ağacına sarıcam ben o adamı sonra ne işkenceler yapacağım” sözlerini dile getiren Sevgi Hanım’a karşılık olarak Müge Anlı ise “Bu adam sadece bunu sözde belirtmemiş yani adam yapmış yapacağını” dile getirdi. Tehdit için çıplak fotoğraflarını çeken enişte, Müge Anlı’dan tepki yedi.

Hem önden hem de yan tarafından birçok fotoğrafını çeken enişte, daha sonra ise hem çıplak hem de yaralı Abdurrahman’ı ablasının evine getirdiğini dile getirdi. Enişteden korkularından dolayı, Antalya içerisinde şikayet edemediklerini jandarmaya gittiklerini dile getirdiler…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.