Aleyna Tilki'nin yatak odası paylaşımı sosyal medyayı salladı!

Aleyna Tilki'nin yatak odası paylaşımı sosyal medyayı salladı!
Türkiye'ye bir anda damgasını vuran Aleyna Tilki paylaştığı fotoğraflar ile gündemi salladı. Sürekli olarak özel hayatı ve paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken genç süper star şimdilerde ise yatak odası pozları ile yürekleri hop-hop hoplattı.

Acun Ilıcalı moderatörlüğün de Yetenek Sizsiniz Türkiye programında ilk olarak Türkiye'nin tanıdığı başarılı sanatçı Aleyna Tilki, sonrasında ise Emrah Karaduman ile  yaptığı besteler ile herkes tarafından tanındı. İlk şarkısı ile tüm dünyaya sesini duyuran genç süper star şimdilerde ise sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile tansiyonları yükseltiyor. İşte bugün en fazla konuşulan o fotoğraflar haberin detaylarında yer alıyor.

Emrah Karaduman ile yaptığı şarkı sonrasında patlama yaşayan Aleyna Tilki sonrasında ise kendi besteleri ile gündemde kalmaya devam etti. Acun Ilıcalı ile de sıkı dostluğu bulunan Aleyna Tilki son olarak Exxen platformunda Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven ile dizi çekmişti. Gündemde sık sık yer alan Aleyna Tilki Instagram üzerinde paylaştığı yatak odası görüntüleri sonrası olay oldu. İşte detaylar…

Şarkıcılığı ile tanınan Aleyna Tilki, Instagram ve Twitter üzerinde yaptığı paylaşımlar ile de sık sık gündeme geliyor. Seksi sanatçı minili pozlar ile gençlerin bir numaralı sanatçısı olarak biliniyor. İşte Instagram hesabında yaptığı o yatak odasında ki kıyafetleri ile ortalığı sallayan Aleyna Tilki'nin paylaşımları…

Sosyal medyayı en aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Aleyna Tilki, resmi Instagram hesabında paylaştığı aynalı poz ile birlikte Instagram hesabında takipçilerinden rekor etkileşim aldı. Milyonların ilgi gösterdiği o fotoğraflar ise magazin dünyasına bomba gibi düştü. Fotoğrafın rekor etkileşim alması sonucunda ise ünlü sanatçının fotoğrafına shop yaptığı ortaya çıktı. Bu olaylar sonrasında ise birçok sosyal medya kullanıcısı Aleyna Tilki ile dalga geçti.

aleyna-tilki-mini.jpeg

aleyna-tilki.jpeg

aleyna-tilki-mini0.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.