Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 12 Ocak 2021 Salı Star Tv Canlı izle!

Hafta içi her gün saat 13.15’te izleyici ile buluşan sevilen programda Serap Paköz’e stüdyoda eşlik eden Avukat Hasan Kocabey, Adli Tıp Uzmanı Taner Güven ve Polis Eğitmeni – Güvenlik Uzmanı Murat Aydın ile gerçekler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 12 Ocak 2021 Salı Star Tv Canlı izle TIKLAYINIZ

Dargınları barıştıran, kayıpları aileleri ile kavuşturan ve faili meçhul cinayetlerin sis perdesini arayan reality programı Gerçeğin Peşinde, Serap Paköz’ün sunumu ile yine bomba gibi bir gündemle ekranlara geliyor. Hafta içi her gün saat 13.15’te izleyici ile buluşan sevilen programda Serap Paköz’e stüdyoda eşlik eden Avukat Hasan Kocabey, Adli Tıp Uzmanı Taner Güven ve Polis Eğitmeni – Güvenlik Uzmanı Murat Aydın ile gerçekler ortaya çıkmaya devam ediyor. Yine gerçek hayatlara dokunan bir gündem ile ekranlara gelmeye hazırlanan programı haberimizden izleyebilirsiniz.

Gerçeğin Peşinde 11 Ocak Pazartesi Stüdyoda Ne Oldu, Neler Yaşandı?

Gerçeğin Peşinde dün yayınlanan 274. bölümü ile yine pür dikkat izlendi. 3 çocuğunu ve kendisini bırakarak evden kaçan eşini aramak için programa katılan Hüseyin Akçalı, eşinin bulunduğu haberini stüdyoda aldı. Gerçeğin Peşinde ekipleri Meryem Hanım’ı Adana’da buldu. Düğünlerine bile çağırmadıkları Aynur Hanım’ın kızı ve torunlarına kavuşması için yardım istediği Serap Paköz olayı dinlerken, bir yandan iddiaları araştırmaya devam etti. 31 Aralık sabahı eniştesi İbrahim Bey’e yardımcı olmak için eden çıkan Mustafa Yavuzcan gizemli bir şekilde kaybolmuştu ve kendisinden haber alınamıyordu. İki çocuk babası Mustafa, iddialara göre halasını aradı ve İbrahim’le birlikte trafik kazası yaparak yaralandıklarını ifade etmişti. Mustafa’yı bulmak için Serap Paköz ve ekibi seferber oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.