Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 21 Ocak 2021 Perşembe Star Tv Canlı İzle!

Hafta içi hergün STAR TV ekranlarında seyircisiyle buluşan Gerçeğin Peşinde programının yeni bölümleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler çeşitli arama motorlarından "Gerçeğin Peşinde 21 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle” sorgusuna cevap arıyor. Haberlerimiz içerisinde "Gerçeğin Peşinde 21 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle” sorgusuna cevap bulabilir, "Gerçeğin Peşinde 21 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle” sorgusu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 21 Ocak 2021 STAR TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Serap Paköz’ün sunumu ile Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan reality programı Gerçeğin Peşinde, yayın hayatına doludizgin devam ediyor. Hafta içi her gün saat 13.15’te izleyici ile buluşan programda, yüreklere dokunan hikayeler işlenmeye devam ediyor. Kaybolan yakınlarını arayanlar, en yakını ile küs olanlar ve yıllardır arkasında kim olduğunu bilmedikleri cinayetlerin aydınlatılmasını isteyenler Serap Paköz’e başvuruyor ve gerçeğin peşinde devam eden macera soluksuz sürüyor. Serap Paköz’ün sunumu ve stüdyoda yer alan Adli Tıp Uzmanı Taner Güven, Avukat Hasan Kocabey ve Polis Eğitmeni – Güvenlik Uzmanı Murat Aydın katkılarıyla Gerçeğin Peşinde 21 Ocak Perşembe bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Gerçeğin Peşinde 281. Bölümde Ne Oldu, 20 Ocak Dünkü Programda Neler Konuşuldu?

Gerçeğin Peşinde dün yayınlanan bölümü ile yine gerçeklerin korkusuzca arandığı yeni bölümü ile ekranlarda izleyici ile buluştu. Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan dünkü bölümde kayıp Mustafa Yavuzcan vakasının baş şüphelisi İbrahim, giderek köşeye sıkıştı. Verdiği çelişkili ifadeler ve yakalanan yalanlar İbrahim’i giderek köşeye sıkıştırırken, programa telefonla katılan tanıklar da İbrahim’in söylediklerindeki çelişkiyi giderek ortaya çıkartıyor. Programa katılan İsmail Bey işe geçici olarak alındığını ve o günün son günü olduğunu söylerken, İbrahim’in kendisini aradığını ve kendisine, “Sen gelme abi, ben daha önce de gittim. Yolu biliyorum.” dediğini ifade etti. Konuşma sonrasında kendisine planlı bir şekilde Mustafa ile gitme nedeni sorulduğunda İbrahim, hem gezmek hem de iş için gittik yanıtını verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.