Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 26 Ocak 2021 Salı Star TV Canlı İzle!

STAR TV ekranlarında hafta içi hergün izleyicisiyle buluşan Gerçeğin Peşinde programının yeni bölümleri hakkında bilgi almak isteyenler "Gerçeğin Peşinde 26 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle” sorgularını Google gibi arama motorlarından aratarak "Gerçeğin Peşinde 26 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle" sorgusuna cevap buluyor. Haberlerimiz içerisinde "Gerçeğin Peşinde 26 Ocak izle, Gerçeğin Peşinde tek parça izle" sorgusuna cevap bulabilir ve kesintisiz izleyebilirsiniz.

Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 26 Ocak 2021 STAR TV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Serap Paköz’ün sunumu ile yayınlandığı her bölüm ses getiren Gerçeğin Peşinde, hafta içi her gün saat 13.15’te Star TV’de izleyici ile buluşmayı sürdürüyor. Adli Tıp Uzmanı Taner Güven, Avukat Hasan Kocabey ve Polis Eğitmeni – Güvenlik Uzmanı Murat Aydın katkıları ile gerçeklerin gün yüzüne çıkartıldığı programda, kayıplar bulunmaya ve cinayetler aydınlatılmaya devam ediyor. Yeni haftanın ikinci gününde yarım kalan ve yeni hikayeleri ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Serap Paköz sunumu ile Gerçeğin Peşinde 26 Ocak Salı bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz.

Gerçeğin Peşinde Önceki Bölümde Ne Oldu, 284. Son Bölümde Neler Yaşandı?

Gerçeğin Peşinde dün ekranlara 284. bölüm ile geldi. Haftanın ilk bölümünde Ümmü Gülsüm Hanım’ın iddiaları ve yürek burkan hikayesi devam etti. Oğlu tarafından kendisine yaşatılanlar herkesi üzerken, konu ile ilgili Serap Paköz ve ekibinin ulaştığı tanıklar ve yeni bilgiler ekrandaki izleyenler için açıklandı.

Mustafa Yavuzcan davasında yeni bilgiler paylaşılmaya devam ederken, İbrahim’in halen neden bir şeyleri sakladığı konusu açıklığa kavuşmuyor. Mustafa Yavuzcan’ın cezaevine girmemek için kaçmış olabileceği şüphesi enine boyuna tartışılırken, yeni tanıklar ve mevcut tanıkların açıklamaları ile olay adım adım aydınlığa kavuşmaya doğru ilerliyor. Aleyna ve eski eşi Fatih’in yüzleşmesi çok ses getirirken, Gülşen Maşalacı ile kızı Özlem davasında alınan mesafe gün be gün artış gösteriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.