Fatih Karagümrük Fenerbahçe Maçı Canlı İzle! 13 Şubat Fenerbahçe Galatasaray Maçı Canlı Anlatım ve Yorumlar

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi nefesleri kesiyor. Fatih Karagümrük - Fenerbahçe 13 Şubat kesintisiz izleme seçeneğine ve takım kadrolarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Süper Lig’in 25. haftasında sarı lacivertli takım Fenerbahçe Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray ile oynadığı derbi maçını kaybederek zirveye veda eden ve ardından Başakşehir maçı ile kupayı kaybeden Fenerbahçe, bugün oynanacak maçta Fatih Karagümrük’ü yenerek zirve mücadelesini sürdürmek istiyor. Bugün oynanacak maçta Fatih Karagümrük Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi konuk edecek. Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak maçta Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük kozlarını paylaşacak. Heyecanla beklenen karşılaşma bugün saat 19.00’da ekrana gelecek. 13 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da beIN Sports 1’de canlı yayınlanacak maç merakla bekleniyor.

Fatih Karagümrük Fenerbahçe Maçının İlk 11’leri Belli Oldu Mu?

Süper Lig heyecanının devam ettiği 25. haftada karşı karşıya gelecek Fenerbahçe Karagümrük karşılaşmasında sahaya çıkacak oyuncular da merak konusu oluyor. Sarı lacivertli takımın kritik bir noktada durduğu 25. hafta maçında takımın ilk 11’inde yer alması beklenen isimler arasında Altay, Sengare, Serdar, Szalai, Caner, Ozan, Sosa, Osayi, Mert, Samatta ve Valencia bulunuyor.

Fatih Karagümrük takımının da ilk 11’i net olmamakla beraber maçta sahaya çıkacak ilk 11’in arasında Aykut, Koray, Roco, Campi, Balkovec, Bertolacci, Castro, Ndao, Jimmy, Borini ve Ademi’nin yer alması bekleniyor.

Fenerbahçe’de Kadro Eksik, Sahaya Çıkamayacak Oyuncular Var

Sarı lacivertli takımın bugünkü karşılaşmasında çeşitli gerekçelerle forma giyemeyecek olan 5 tane oyuncu var. Bugün oynanacak maçta İrfan Can Kahveci, Dimitrios Pelkos ve Luiz Gustavo sakatlıklarından dolayı yer alamayacak. Bununla beraber ameliyat edilen Diego Perotti de bugün oynanacak maçta yer almayacak. Mauricio Lemos ise kart cezası nedeni ile bugün oynanacak maçta yer almayacak. Uruguaylı oyuncu Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Başakşehir ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart görmüştü.

Fenerbahçe’nin bugün oynayacağı maçta yer alamayacak oyuncular bulunduğu gibi takımda arı kartlı 5 oyuncu bulunuyor. Fatih Karagümrük maçı öncesinde sarı kart cezası olan Enner Valencia, Marcel Tiserrand, Mert Hakan Yandaş, Serdar Aziz ve Sinan Gümüş bu maçta sarı kart görmeleri durumunda 26. haftada Göztepe ile oynanacak karşılaşmada yer alamayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.