Seni Çok Bekledim 7. Bölüm Full İzle! 12 Mart 2021 Seni Çok Bekledim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarının sevilen yeni dizisi Seni Çok Bekledim bugün yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Seni Çok Bekledim 7. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Seni Çok Bekledim 7. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarının yeni dizisi Seni Çok Bekledim izleyenlerden beğeni topluyor. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken yapımda tutkulu bir aşk hikayesi anlatılıyor. Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisi cuma akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Seni Çok Bekledim Dizisi 6. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Seni Çok Bekledim geçen hafta 6. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın yayınlanan son bölümünde Ayliz hayatının şokunu yaşarken, Kadir ise Selo ve Erol arasında yaşananların bir an önce çözülmesi için harekete geçer. Seni Çok Bekledim dizisi yayınlanan son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Seni Çok Bekledim dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Erol ve Selo arasında büyük yüzleşme yaşanır. Karısına olanlardan Erol’u sorumlu tutan Selo onu vuru. Erol ağır yaralıdır ve hemen hastaneye kaldırılır. Erol ölüm kalım savaşı verirken Kadir ise yaşanan her şeyden kendisini sorumlu tutar. Kadir Selo’nun bir an önce polise teslim olması için elinden geleni yapmaya başlar. Bu sırada babasını arayan Ayliz ise hayatının şokunu yaşar. Babasını bulma umudu ile çıktığı yolda ikiz bir kardeşi olduğunu öğrenen Ayliz, bunun şokunu atlatamadan annesi ile de yüzleşir. Selo ise artık kaçak hayatı yaşamak zorundadır. Oğlu Umut ile yalnız başına kalan Selo, hem oğlunu korumak hem de polisten kaçmak için çabalamaya başlar.

Seni Çok Bekledim Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seni Çok Bekledim dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin merakla beklenen 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Selo’nun tutuklandığı görülürken, Umut’un sorumluluğunu ise Kadir alır. Ayliz annesi ile yüzleşirken Kadir ise Ayliz’in annesine yaşananların hesabını sorar. Seni Çok Bekledim dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.