Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 22 Mart 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün 09.45'te ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 22 Mart 2021 kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 22 Mart 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun sevilen sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah enerji dolu, kıpır kıpır bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen programda yaşanacaklar ve konuk olacak isimler merakla bekleniyor. Eğlence, müzik ve bilgi dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapım hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Ekranların sevilen yüzü Alişan ve yakın arkadaşı Demet Akalın’ın sunumu ile ekrana gelen programın her bölümünde eğlence ve neşe dolu anlar ekrana geliyor. Birbirinden farklı birçok konuda sohbetlerin edildiği sabah programına sanat ve müzik dünyasının ünlü isimleri konuk oluyor. Ünlü isimlerim şarkıları ve keyifli sohbetleri ile renk kattığı programda uzman isimler de izleyenleri bilgilendiriyor. Sağlıktan mutfağa, astrolojiden magazine birçok farklı konuda sohbetlerin edildiği programda uzman isimler sağlıklı yaşam sırlarını paylaşıyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı izleyenleri hem keyifli hem de bilgi dolu saatler yaşatıyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 19 Martta Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı geçen haftanın son yayını ile 19 mart günü ekrana geldi. İlgi ile takip edilen programın son bölümünde yine ünlü isimler bilinmeyenleri anlattı. Sağlık ve mutfak köşesinde de yeni bilgilerin izleyenlerle buluştuğu sabah programı son bölümü ile yine izleyenlerden beğeni topladı.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının ekrana gelen son bölümünde Dr. Murat Topaloğlu konuk olarak ağırlandı. Mutfak köşesinde lezzetli tariflerin paylaşıldığı programda uzman isim kilo almadan beslenmek isteyenler için özel bilgiler verdi. Programın diğer konuğu da manevi hayata yönelen Yaşar Alptekin oldu. Ünlü isim hiç bilinmeyenlerini canlı yayında anlattı.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 22 Mart Konukları Kimler Olacak?

Demet ve Alişan ile Sabah sabah programının bugünkü konukları henüz belli olmadı. Program bugün saat 09.45’te ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.