Akıncı Dizisi 16. Bölüm Full İzle! 16 Nisan 2021 Akıncı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Akıncı bu akşam ATV ekranlarında olacak. Akıncı 16. bölüm kesintisiz izleme linkine ve 16. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Akıncı Dizisi 16. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Akıncı dizisi heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen dizide yaşanacaklar merakla bekleniyor.  Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin yer aldığı yapımda bir süper kahraman hikayesi anlatılıyor. Dizi cuma akşamları saat 20.00’da ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Akıncı Dizisi 15. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Akıncı, geçen hafta 15. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde Nergis annesi ile ilgili gerçeklerin peşine düşerken, Fatih üzerinden ise büyük bir oyun kurulur. Dizi heyecan dolu son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Akıncı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Akıncı, Cevdet’in peşine düşer. Cevdet İstanbul’da ismini duyurabilmek için çok önemli biri ile anlaşmaya çalışır. Akıncı bu işin peşindeyken, Acı Getirenler ise Akıncı’nın yokluğundan faydalanmak ister ve büyük bir plan yaparlar. Akıncı’nın yokluğunda İstanbul’un yeraltı dünyasını ele geçirmek için harekete geçerler. Bu sırada Nergis ise bulduğu anahtarın annesi ile nasıl bir ilgisi olduğunu anlamak için uğraşmaktadır. Annesi ile ilgili gerçeklerin peşine düşerken ise beklenmedik bir isim ile karşılaşır. Nergis bu gelişmenin şokunu yaşarken, Akıncı’yı ise bekleyen yeni bir sürpriz vardır. Fatih Beyza’nın katillerini bulmak için harekete geçer. Bu sırada karşısında kardeşi Murat’ı görür ve büyük bir şaşkınlık yaşar.

Akıncı Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akıncı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar ise merak konusu oldu. Sevilen dizinin 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında yeraltı dünyasını ele geçiren Acı Getirenlerin Akıncı’yı hedef alması heyecanı arttırdı. Nergis’in annesinin yaşadığını öğrenmesi de dikkat çekti. Akıncı dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.