Çukur 4.Sezon 33. Bölüm Full İzle! 19 Nisan 2021 Çukur 4. Sezon 33. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çukur dizisi 4. Sezon 33. Bölümü, yine her bölümü gibi heyecanı zirveye taşıdı. Çukur dizisi 4. Sezon 33. izle araştırması yapan milyonlarca Çukur Hayranı, bunun yanı sıra Çukur 4. Sezon 33. Bölüm fragmanı araştırmalarıyla da, Google’da oldukça büyük hacim oluşturmuş durumda. Sizler için hazırladığımız Çukur 4. Sezon 33. Bölüm ile birlikte; söz konusu bölümlere dair tüm detayları eksiksiz bir şekilde izleyebilirsiniz. İşte detaylar…

Çukur 4. Sezon 33. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Dinamik senaryosu ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyenlerden tam not alan yapım ilk sezonundan bu yana merakla takip ediliyor. Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı dizi pazartesi akşamları saat 20.00’da Show TV’de ekrana geliyor.

Çukur Dizisi 4. Sezon 32. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının fenomen yapımı Çukur geçen hafta 4. sezonun 32. bölümü ile yayınlandı. İlgi ile takip edilen dizinin son bölümünde Yamaç ve Vartolu yeniden karşı karşıya gelirken, Karaca ise büyük bir gerçek ile karşı karşıya kalır. Dizi heyecan dolu son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Çukur dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Yamaç’ın Amca’nın kurduğu düzeni yıkmak için kurduğu zeka dolu planı Vartolulu’yu çok öfkelendirir. Vartolu ile Yamaç yeniden karşı karşıya gelirken, Cumali ise oyunda üçüncü bir taraf olmaya karar verir. İçindeki ateşi yeniden bulan Cumali, kimsenin beklemediği bir hamle yapar. Yamaç Vartolu’ya rağmen kararından geri adım atmazken ikisi arasında aksiyon dolu anlar yaşanır. Efsun ise hala Kulkan’dan intikam almak istemektedir. Bunun için Yamaç’tan yardım ister. Bu sırada Karaca ise Celasun için endişelenmeye başlar. Celasun’u bulmak için onunla ilgili izlerin tamamını takip eder ve beklemediği şekilde yolu Amca’ya çıkar. Celasun’u Amca’nın öldürdüğünü anlayan Karaca onunda yüzleşmek ister.  Bu yüzleşme Karaca için son olurken, Amca için ise işler karışmaya başlar.

Çukur Dizisi 4. Sezon 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı?

Çukur dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından yapımın yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Yamaç ve Efsun, Kulkan için beraber harekete geçerler. Emmi ise Amca’yı köşeye sıkıştıracak bir hamle yapar. Yolun sonu herkes için yaklaşıyor. Çukur dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.