Galatasaray, Manchester United'ı Kükreterek Mağlup Etti!

Galatasaray, Manchester United'ı Kükreterek Mağlup Etti!
Old Trafford'da net bir galibiyet alarak tarih yazan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde zorlu Manchester United engelini 3-2’lik skorla geçti ve grup aşamasında kritik 3 puanın sahibi oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu heyecanında yankı uyandıran bir maça tanıklık edildi. Grubun 2. haftasında Galatasaray, İngiliz devi Manchester United'ı, kalesinde gördüğü gollerle iki kez geriye düşmesine rağmen 3-2 mağlup ederek Avrupa sahnesinde ses getiren bir zafer elde etti.

Old Trafford Stadyumu'nda perde açıldı ve Rasmus Höjlund, Manchester United'ı iki kez üstün duruma getiren isim oldu. Ancak Cim Bom, Wilfried Zaha, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi'nin fileleri havalandırmalarıyla sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı.

1.dakikada Zaha ile eşitliği yakalayan Galatasaray, Höjlund'un ikinci golüyle bir kez daha geriye düştü. Ancak ikinci yarıda sergilenen mücadele dolu futbol, Kerem ve Icardi'nin golleriyle galibiyetin anahtarını getirdi. Icardi'nin kaçırdığı penaltı, Galatasaraylı taraftarları bir anlığına üzse de, son düdükte gelen sevinç, bu hatayı unutturdu.

Galatasaray bu zaferle gruptaki iddiasını güçlendirirken, Manchester United ikinci yenilgisiyle dibe vurdu. Cim Bom, bir sonraki hafta lider Bayern Münih ile İstanbul’da kritik bir maça çıkacak. Manchester United ise Kopenhag'ı ağırlayarak gruptaki ilk puanlarını almaya çalışacak.

Bu sürpriz sonuç, Galatasaray'ın Avrupa arenasında ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha ortaya koyarken, Manchester United'ın gruptan çıkma şansını zora soktu. A Grubu'nda işler karışırken, futbolseverlerin gözü kulağı bir sonraki haftanın maçlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.