Emeklilere İş Bankası'ndan Müjdeli Haber: Promosyon Ücretleri Katlandı!

Emeklilere İş Bankası'ndan Müjdeli Haber: Promosyon Ücretleri Katlandı!
İş Bankası, emeklilere yönelik promosyon ücretlerini önemli ölçüde artırarak emeklilere ekonomik destek sağlıyor.

Türkiye İş Bankası, emeklilere yönelik olarak promosyon ücretlerini artırarak müjdeli bir haber verdi. Yapılan duyuruya göre, T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emeklilerine sunulan promosyon ücretleri 12.000 TL'ye kadar ulaşacak şekilde katlandı.

Yeni promosyon planı kapsamında, 28 Mart ile 30 Nisan 2024 tarihleri arasında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri, bu avantajlı tekliften faydalanabilecekler. Promosyonun kazanılan avantajları arasında Maximum Kart ve ek kartlarının ücretsiz olması, birçok ayrıcalık ve avantajın bulunması, emekli maaşına kolayca erişim imkanı gibi özellikler bulunuyor.

Promosyondan faydalanmak isteyen emeklilerin, İş Bankası'na emekli maaşlarını taşımaları gerekmektedir. Başvurular ise 28 Mart ile 30 Nisan 2024 tarihleri arasında İş Bankası'nın internet bankacılığı üzerinden veya en yakın şubesinden gerçekleştirilebilecek. Daha detaylı bilgi almak isteyenler İş Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetlerine ulaşabilirler.

İş Bankası'nın emeklilere yönelik bu promosyon hamlesi, emeklilere ekonomik anlamda önemli bir destek sağlayarak dikkat çekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.