Devrim Özkan'ın Tatil Pozları ve Dövmesi Sosyal Medyayı Salladı! ''Lucas Torreira Çok Kıskanacak'' Yorumları Geldi!

Devrim Özkan'ın Tatil Pozları ve Dövmesi Sosyal Medyayı Salladı! ''Lucas Torreira Çok Kıskanacak'' Yorumları Geldi!
Ünlü oyuncu Devrim Özkan, Antalya tatilinden paylaştığı bikinili pozlarıyla gündeme geldi. Özkan'ın kolundaki aslan dövmesi ise hayranlarının dikkatini çekti ve merak uyandırdı.

Son dönemin parlayan yıldızlarından Devrim Özkan, özel hayatı ve başarılı oyunculuğu ile adından söz ettirmeye devam ediyor. "Vuslat", "Ramo", "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" ve "Ne Gemiler Yaktım" gibi birçok projede gösterdiği üstün performansla tanınan Özkan, aşk hayatıyla da magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz aylarda Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile yaşadığı ilişki ve ani ayrılığı çok konuşulmuştu.

devrim 1

Şimdi ise Özkan, Antalya'da geçirdiği tatilden bikinili pozlarını peş peşe sosyal medya hesabından paylaşarak dikkat çekti. Ünlü oyuncunun 'iş ve seyahat' notuyla paylaştığı fotoğraflar, kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

devrim 3

Sosyal medya kullanıcıları, Özkan'ın kolundaki aslan dövmesi üzerine yoğunlaştı. Bazı hayranları dövmeyi sildirip sildirmediğini sorgularken, dövmenin varlığı ve anlamı hakkında çeşitli spekülasyonlar yapıldı. Özkan'ın tatil pozları ve şık dövmesi, hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor ve oyuncunun stilini ve şahsi tercihlerini ön plana çıkarıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.