Sagopa Kajmer'in Eski Eşi Rapçi Kolera'nın Instagram Paylaşımı Gündemi Salladı: Yorum ve Beğeni Yağmuru Yağdı!

Sagopa Kajmer'in Eski Eşi Rapçi Kolera'nın Instagram Paylaşımı Gündemi Salladı: Yorum ve Beğeni Yağmuru Yağdı!
Ünlü rapçi Kolera, Instagram'da yaptığı seksi paylaşım ile sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. 40 yaşındaki sanatçının fotoğrafına gelen yorumlar dikkat çekerken, Kolera "Gündem olmuşuz" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Türk rap müziğinin güçlü isimlerinden Kolera, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla büyük ilgi toplamaya devam ediyor. İstanbul doğumlu ve 1983 yılında dünyaya gelen Kolera, gerçek adıyla Esen Güler, son Instagram paylaşımı ile adeta sosyal medyanın gündemine oturdu. 40 yaşındaki sanatçı, güzelliği ve çekici pozlarıyla dikkat çekerken, X platformunda da benzer bir etki yarattı.

Rapçi Kolera'nın paylaşımına yorum yağdı - Resim: 3

Hayranları tarafından sıklıkla yorum ve beğeni yağmuruna tutulan Kolera, paylaştığı fotoğrafların büyük beğeni topladığını belirtti ve "Sevdiniz bu fotoları gündem olmuşuz X'te." şeklinde bir yorumda bulundu. Kolera'nın bu paylaşımı, hayranlarından "çok seksi", "harikasın" gibi pek çok övgü dolu yorum aldı.

Rapçi Kolera'nın paylaşımına yorum yağdı - Resim: 6

Kolera'nın müzik kariyeri, 1998 yılında Kuvvetmira Stüdyosu'nda yaptığı kayıtlarla başladı ve o zamandan bu yana Türk rap müziğinde önemli bir figür haline geldi. 2006 yılında evlendiği ünlü rapçi Sagopa Kajmer ile 2017 yılında yollarını ayıran sanatçı, solo projeleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. 2018 yılında "Hayalet" ve 2020 yılında "Kara Kutu" adlı solo albümleri piyasaya sürdü. Her iki albüm de Kolera'nın müzikal yeteneklerini ve derin liriklerini sergileyerek dinleyicilerden tam not aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.