Şevval Sam yeni ilişkisini duyurmuştu! Sevgilisiyle ilk kez görüntülendi... Cem Topçuoğlu Kaç Yaşında, ne iş yapıyor!

Şevval Sam yeni ilişkisini duyurmuştu! Sevgilisiyle ilk kez görüntülendi...  Cem Topçuoğlu Kaç Yaşında, ne iş yapıyor!
Ünlü oyuncu Şevval Sam, geçtiğimiz akşam düzenlenen bir film gösteriminde reklamcı sevgilisi Cem Topçuoğlu ile birlikte objektiflere yansıdı. Çift, Ferzan Özpetek'in "Meze, Müzik Muhabbet" filminin özel gösterimine katıldı.

Uzun süredir ekranlardaki başarılı performansıyla adından söz ettiren Şevval Sam, 21 Nisan 2024 Cumartesi akşamı, sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez kameralara yakalandı. İstanbul'da düzenlenen ve dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'in yeni filmi "Meze, Müzik Muhabbet" İstanbul Üçlemesi'nin özel gösterimine katılan çift, gözlerden uzak bir ilişkiyi tercih etmişlerken, bu özel geceye birlikte katılmayı seçti.

Şevval Sam, reklamcı sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Yasak Elma dizisiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve son olarak Yan Oda dizisinde Caner Cindoruk ile başrolü paylaşan Şevval Sam, dizinin beklenen reytingleri yakalayamamasının ardından ekran macerasına ara vermişti. Ancak önceki akşamki etkinlikte, sevgilisi Cem Topçuoğlu ile samimi ve mutlu halleri, Şevval Sam'in özel hayatındaki mutluluğu gözler önüne serdi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın detaylarına göre, Şevval Sam ve Cem Topçuoğlu çifti, etkinlikte Ferzan Özpetek ile de kısa bir süre ayaküstü sohbet etti. Sam, yönetmene son filmi için tebriklerini ileterek, sanat dünyasındaki dostluklarını pekiştirdi.

Usta oyuncu Şevval Sam reklamcı sevgilisi Cem Topçuoğlu ilk kez poz verdi!

Bu görüntüleme, Şevval Sam'in hayranları tarafından büyük ilgi gördü ve sosyal medyada geniş yankı buldu. Sam'in profesyonel hayatındaki başarıları kadar, özel hayatındaki mutlu anları da takipçileri tarafından merakla takip ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.