Kahramankazanlı çocukların keyifli ve eğitici bir yaz geçirmesini sağlayacak yaz spor okulları için kayıtlar başladı

Kahramankazanlı çocukların keyifli ve eğitici bir yaz geçirmesini sağlayacak yaz spor okulları için kayıtlar başladı
Kahramankazan Belediyesi, okulların tatil olmasıyla birlikte 7-15 yaş aralığındaki çocuklara yönelik 8 farklı branştan oluşan ücretsiz yaz spor okulları düzenliyor

Kahramankazan Belediyesi, eğitim-öğretim yılında yoğun bir tempo yaşayan çocukların tatil sürelerini en verimli şekilde değerlendirmesi için kolları sıvadı.

8 farklı branş

Kahramankazan Belediyesi’nin her yıl okulların yaz tatiline girmesinin ardından ücretsiz olarak düzenlediği yaz spor okulları bu sene de hız kesmeden sürecek. 7-15 yaş aralığındaki çocuklar bu kapsamda önceden hazırlanan programlar dahilin de oluşturulan 8 farklı branştaki kurslara katılacak. Çocukların kişisel gelişimlerine katkı sunacak olan branşlar futbol, voleybol, basketbol, bocce, karate, güreş, halter ve masa tenisinden oluşuyor. Alanında uzman eğitmenlerin eşliğinde gerçekleştirilecek olan kurslarda, çocuklar hem kişisel gelişimlerine katkıda bulunurken, hem de eğlenceli dakikalar geçirecek. Ramazan Bayramı sonrasında ücretsiz olarak verilecek olan kurslara şimdiden yüzlerce çocuk kayıt yaptırdı. Yaz okulu kurslarına başvurmak isteyen çocuklar ve velileri Kahramankazan Belediyesi Mavi Ay Birimi’ne başvurabilir.

Zihinsel ve bedensel gelişim

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, yaz spor okullarını her yıl rutin olarak düzenlediklerini belirterek, Kahramanakazanlı çocukların okullara yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Ertürk, “Yaz spor okullarımızda çocuklarımızın hem bedensel, hem zihinsel gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Onlar bizim geleceğimiz, yarınlarımızın teminatı. Her şey yavrularımız için” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.