Lise Öğrencisi Kıza 7 Kişi Kabus Yaşattı!

Lise Öğrencisi Kıza 7 Kişi Kabus Yaşattı!
Antalya'da 17 yaşındaki Y.G. isimli lise son sınıf öğrencisi kızı çıplak fotoğraflarıyla tehdit ederek para karşılığında çok sayıda kişiyle birlikte olması için zorladığı iddia edilen 22 yaşındaki B.S., ve genç kızla para karşılığı birlikte olduğu iddia edilmekte olan 7 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerden B.S., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, diğerleri ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, lise son sınıfta eğitim gören Y.G.'nin B.S. tarafından para karşılığında erkeklerle ilişkiye girmeye zorlandığı tespitinde bulundu. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince hemen koruma altına alınan 17 yaşındaki küçük kızın, Çocuk İzlem Merkezi'nde pedagog eşliğinde ifadesi alındı. Y.G. vermiş olduğu ifadede, B.S. isimli şahsın kendisini farklı tarihlerde Kepez başta olmak üzere, Muratpaşa ve Aksu, Konyaaltı ilçelerinde 7 kişiyle ilişkiye girmeye zorlandığını ve bu kişilerden bazılarının çektiği çıplak görüntüyle şantaj yaptığını ve cinsel istismarda bulunduğunu aktardı.

Genç kızın verdiği ifade üzerine bu ilçelerde hemen operasyon başlatan polis ekipleri, B.S. ile genç kızla birlikte olduğu iddia edilen 29 yaşındaki C.D., 26 yaşındaki R.G., 22 yaşındaki R.Ş, 24 yaşındaki H.E., 26 yaşındaki İ.E., 23 yaşındaki İ.K. ve 23 yaşındaki M.E.'yi gözaltına aldı. 8 şahıs, ifadeleri sonrasında adliyeye sevk edildi. Olayın ana faili olarak iddia edilen B.S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı fakat diğer şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.