Kahramankazan Belediyesi personeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim çalışmalarına destek verdi

Kahramankazan Belediyesi personeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim çalışmalarına destek verdi
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ün de aralarında bulunduğu AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanlığı üyeleri ile Kahramankazan Belediyesi personeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim çalışmaları için başlatılan bağış kampanyasına destek verdi.

Lokman Ertürk, “Önemli olan yaptığımız bağışların miktarı değil, tarafımızı belli etmek ve liderimizin, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın yanında olduğumuzu göstermek” dedi.

AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanlığı üyeleri ve Kahramankazan Belediyesi personelleri, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmaları için başlatılan bağış kampanyasına destek verdi. Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Yıldıztepe’nin de aralarında bulunduğu AK Parti’liler, ilçedeki Ziraat Bankası önünde buluştu. AK Parti üyeleri ve belediye personelleri daha sonra kampanyaya destek vermek için bağışta bulundu. Başkan Ertürk de, kendisi, eşi ve üç çocuğu adına yaptığı bağışla kampanyaya destek verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam Alemi’nin umudu

Başkan Ertürk, bağışın ardından yaptığı açıklamada, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinin, Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası, milli birlik ve beraberliği açısından oldukça önemli olduğunu söyledi. Ertürk, “Yalnızca aziz milletimizin değil, aynı zamanda İslam Alemi'nin ve mazlum milletlerin de umudu olan Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak için buradayız. Önemli olan yaptığımız bağışların miktarı değil, tarafımızı belli etmek ve liderimizin, Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu göstermek. İlçe teşkilatı üyelerimiz ve belediye personelimizle birlikte karınca kararınca kampanyaya destek olduk. Tüm vatandaşlarımızı kampanyaya destek vermeye çağırıyorum. Kahramankazan olarak nasıl 15 Temmuz’da demokrasimize, milli irademize, devletimize, bayrağımıza ve seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olduysak, 24 Haziran’da da aynı kararlılıkla liderimize sahip çıkacağız” diye konuştu.

İlçe Başkanı Yıldıztepe de, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vermek için bir araya geldiklerini belirterek, “Burada bağışlanan para miktarı önemli değil, önemli olan kampanyaya destek veren kardeşlerimizin sayısal anlamdaki çoğunluğu. Destek veren kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.