Yapı Kredi Samsung Cihaz Kredisi Başvurusu ve Kampanya Detayları

Yapı Kredi Samsung Cihaz Kredisi Başvurusu ve Kampanya Detayları
Yapı Kredi Bankası Türkiye’de bir ilke imza atarak, peşin fiyatına 12 aya kadar taksit seçenekleri ile Samsung cihazlarda geçerli olmak üzere finansman desteği sağlanmaktadır.

Yapı Kredi Samsung Cihaz Kredisi Başvurusu ve Kampanya Detayları

Yapı Kredi Bankası Türkiye’de bir ilke imza atarak, peşin fiyatına 12 aya kadar taksit seçenekleri ile Samsung cihazlarda geçerli olmak üzere finansman desteği sağlanmaktadır. Tüm Yapı Kredi Bankası şubeleri üzerinden rahatlık cihaz kredisi kampanyasına başvuru yaparak avantajlı ödeme seçenekleri ile yeni model Samsung cihazları satın alabilirsiniz. Tüm Samsung cihazlar için geçerli olan kampanya kapsamında esnek geri ödeme koşulları ve peşin fiyatına 12 ay taksitle kredi sağlanmaktadır.

Türkiye’de bir ilk olan kampanya kapsamında yeni model Samsung cihazlardan istediğiniz tüm diğer modelleri Yapı Kredi Bankası finansman desteği ile rahatlıkla satın alabilirsiniz. Samsung cihaz kredisi kampanyası kapsamında kredi için tahsis ücreti dahil olmak üzere ek herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Kredi kapsamında toplan ödenecek taksitlerin oranı, söz konusu cihazın satış fiyatına eşit olacaktır. Yeni telefon sahibi olmak isteyen kişiler için birçok avantajlı finansman çözümleri Yapı Kredi’de.

Yapı Kredi Samsun Cihaz Kredisi Detayları

Yapı Kredi Bankası tarafından Türkiye’de bir ilke imza atıldı. Peşin fiyatına 12 ay taksitle Samsung marka cihazlarda geçerli olmak üzere kredi kampanyasının başlatılması, yeni telefon almak isteyen kişiler için büyük avantajlar sağlamaktadır.

  • İstediğiniz Samsung modelini seçebilir,
  • Şube üzerinden hızlı başvuru yapabilir,
  • Cihazınızı adresine teslim alabilirsiniz.

Kredi kampanyası kapsamında kredi kapsamında hiçbir ek ücret talep edilmemektedir. Banka şubeleri üzerinden telefon kredisi başvurunuzu yaptıktan sonra seçtiğiniz cihazın adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz.

Krediden yararlanmak için tek yapmanız gereken Samsung marka telefonlarınızı seçmek ardından Yapı Kredi şubeleri üzerinden cihaz kredisi kampanyasına başvurunuzu yapmaktır. Bunun dışında herhangi bir şey talep edilmez.

Yapı Kredi Samsun Cihaz Kredisi Ödeme Tablosu

Yapı Kredi Bankası kurumsal internet sitesi üzerinden belirlenen örnek ödeme tablosuna göre peşin satış fiyatı 6.499 TL olan Samsung Galaxy Note 9 model cep telefonu için belirlenen güncel kredi oranları:

  • Kredi Tutarı: 5.353 TL
  • Vade: 12 Ay
  • Aylık Faiz Oranı: %2,60
  • Kredi Tahsis Ücreti: 0
  • Aylık Taksit Tutarı: 541,63 TL
  • Yıllık Efektif Faiz Oranı: %44,5806
  • Toplam Geri Ödeme: 6,499 TL

Olarak hesaplanmıştır. Peşin fiyatı 3.500 TL ve üzeri olan telefonlar için kredi vade 6 ay olarak hesaplanırken, 3.500 TL ve altı için 12 ay vade uygulanacaktır. Toplam ödenecek taksit oranları telefonun satış fiyatı ile eşit olacaktır.

Yapı Kredi Bankası tarafından başaltına kampanya; Samsung, Arçelik ve Yapı Kredi işbirliği ile gerçekleştirilmektedir. Çok sayıda Samsung marka cihaz için kredi kullandıracak olan bankadan istediğiniz zaman kredi başvuru yapabilirisiniz.

Yapı Kredi Samsung Cihaz Kampanyası Başvuru Detayları

Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan Samsung cep telefonu kredisi kampanyası kapsamında krediden yararlanmak isteyen tüm vatandaşların Yapı Kredi Bankası şubeleri üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Samsung model telefonunuzu seçtikten sonra şube üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek kredi onayının çıkması halinde doğrudan adresinize ürünün gelmesini isteyebilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası cihaz kredisi kampanyası başvurusu için banka tarafından talep edilen belgeler arasında:

  • Nüfus cüzdanı,
  • Gelir durumunu gösteren belge,
  • Kredi başvuru formu,
  • Ek belgeler vb.

Yer almaktadır. Kredi kampanyası kapsamında banka tarafından farklı belgeler talep edilebilir. Yapı Kredi Bankası şubeleri üzerinden detaylı bilgi alarak cihaz kredisi kampanasından tüm avantajlarıyla yararlanabilirsiniz. Yapı Kredi telefon kredisi kampanyası ile Samsung Note 9, Galaxy S9, Galaxy A8 +, Galaxy J530 Pro 32 GB vb. başta olmak üzere en popüler modeller ve daha birçok farklı ürünü satın alabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.