Uyanış: Büyük Selçuklu 15. Bölüm Fragmanı İzle! Melikşah’ın Gazabından Nasıl Kurtulacaksınız?

Dizinin yayınlanan 15. bölüm fragmanında izleyicilerin gelecek hafta için şimdiden nefeslerini tutmasına yol açacak aksiyon dolu anlarla ilgili önemli ipuçları paylaşıldı.

Uyanış: Büyük Selçuklu 15. Bölüm Fragmanı İzle! Melikşah’ın Gazabından Nasıl Kurtulacaksınız?...  TRT 1 ekranlarının popülaritesi giderek artan dizisi Uyanış Büyük Selçuklu bomba gibi bir bölümle ekranlara geliyor! Dizinin yayınlanan 15. bölüm fragmanında izleyicilerin gelecek hafta için şimdiden nefeslerini tutmasına yol açacak aksiyon dolu anlarla ilgili önemli ipuçları paylaşıldı. Başrollerinde Buğra Gülsoy, Gürkan Uygun, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu ve Mehmet Özgür gibi isimlerin yer aldığı dizide izleyicinin soluksuz izleyeceği 15. bölüm şimdiden merak konusu oldu.

Uyanış: Büyük Selçuklu 15. Bölüm Fragmanı>>>>>İZLE

Nizam-ül Mülk’ün zehirlenme sonrası ne olacağı ve gerçekleşen talihsiz olaya verilecek karşılık, yeni bölümün ana damarını oluşturmaktadır. Nizam-ül Mülk’ün Terken’in başarılı tertibi ile başına gelenler kahramanlara zor anlar yaşatırken, Hasan Sabbah ezeli düşmanına karşı önemli bir zafer elde etmiştir. Sencer’e uygulanacak olan cezanın getireceği ses de 15. bölümde işlenirken, Leyla’nın akıbeti ile ilgili sır perdesi yavaş yavaş kalkmaktadır.

İlteber’in üzerine çekilen Melikşah’ın öfkesi ise resmen gazap olmaktadır. Faysal’ında darülhicreyi istenesi ile çıkmaza düşen İlteber’in neler yapacağı ve nasıl bir çıkış yolu bulacağı merak konusudur. Öte yandan Andreas için geri sayıma başlayan izleyicileri bir sürpriz beklemektedir. Heyecanın bir an olsun son bulmadığı sevilen dizinin 15. bölüm fragmanı, yine nefeslerin tutulmasına sahne olacak. Melikşah’ın 20 yıllık sultanlığında gerçekleşen olayları tarih severlerle buluşturan dizi, 15. bölümünde aksiyonda vites artırarak bir solukta izlenecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.