Gelinim Mutfakta 608. Bölüm Canlı İzle! Gelinim Mutfakta 30 Aralık 2020 Günün Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 608. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 608. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarında üçüncü sezonu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışması izleyenleri ekrana kilitleyeme devam ediyor. Rekabet ve eğlence dolu bölümler ile beğeni toplayan programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Yayınlandığı günden beri en çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Onur Büyüktopçu’nun renkli sunumu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta programında her hafta 4 gelin ve kaynana yarışıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini gösterdikleri programda kaynanalar ise puanlama yapıyor. Onur Büyüktopçu ve kaynanaların puanları ile günün birincisi olan gelin çeyrek altın, haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Her hafta en düşük puanı alan gelin ise yarışmaya veda ediyor.

Gelinim Mutfakta Programı 29 Aralık Günü Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta programı dün haftanın 2. günü ile ekrana geldi. Gelinlerin yine kıyasıya mücadele ettiği 29 Aralık bölümünde heyecanlı dakikalar yaşandı. Yarışmanın ikinci gününde yarışmacılarda da değişiklik yaşandı. Programın iddialı yarışmacılarından Semra’nın  kaynanası Nuray hanımın rahatsızlanması üzerine Semra yarışmadan ayrıldı. Semra’nın yerine yarışmaya yeni katılan gelin Şeyma ve kaynanası Fatma oldu. Yarışmacı değişikliğinin de yaşandığı programda heyecan dolu bir bölüm ekrana geldi.

Gelinim Mutfakta yarışmasında dün Aysun, Zeynep, Özlem ve yeni yarışmacı Şeyma rekabet etti. Yeni katılan gelin Şeyma 8 puan ile son sırada yer alırken, Özlem ise 13 puan ile 3. oldu. Yarışmasının dün ekrana gelen bölümünde Aysun ve Zeynep 17 puan aldı. İki yarışmacının da aynı puanı alması sonucu yapılan kura ile çeyrek altının sahibi Zeynep oldu.

Gelinim Mutfakta Yarışması 30 Aralık Çeyrek Altının Sahibi Belli Oldu Mu?

Gelinim Mutfakta yarışması bugün haftanın 3. günü ile ekrana gelecek. 5 altın bileziğin sahibi olacak yarışmacının merakla beklendiği programda 30 aralık birincisi ise henüz belli olmadı. Program bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Sonrasında günün birincisini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.