Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 8 Ocak 2021 Çarşamba Star Tv Canlı izle!

Star TV ekranlarının sevilen reality programı Gerçeğin Peşinde, Serap Paköz sunumu ile gündeme etki etmeyi sürdürüyor. Hafta içi her gün 13:15’te izleyici ile buluşan fenomen programda cinayetlerin ardındaki isimler deşifre edilmeye, kayıplar bulunmaya ve birbirlerinden uzak olanlar kavuşmaya devam ediyor.

Gerçeğin Peşinde Tamamı Tek Parça 8 Ocak 2021 Çarşamba Star Tv Canlı izle! >>>> TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarının sevilen reality programı Gerçeğin Peşinde, Serap Paköz sunumu ile gündeme etki etmeyi sürdürüyor. Hafta içi her gün 13:15’te izleyici ile buluşan fenomen programda cinayetlerin ardındaki isimler deşifre edilmeye, kayıplar bulunmaya ve birbirlerinden uzak olanlar kavuşmaya devam ediyor. Yaşanmış hikayelere parmak basan programda saklı kalan gerçekler Serap Paköz sunuculuğunda Adli Tıp Uzmanı Taner Güven, Avukat Hasan Kocabey ve Polis Eğitmeni ve Güvenlik uzmanı Murat Aydın eşliğinde gün yüzüne çıkıyor.

Gerçeğin Peşinde 7 Ocak 2021 Ne Oldu, Önceki Bölümde Neler Yaşandı?

Üç gün önce çalıştığı fabrikaya giderken kaybolan 16 yaşındaki Zerda’nın annesi stüdyodaydı ve kızlarının hayatından endişe ettiklerini ifade ettiler. Serap Paköz’ün ekibi Zerda’nın peşine düşerken, Zerda’nın birlikte gittiği iddia edile Murat’ın da peşine düşüldü. Murat’ın ailesinin de evlerini terk ettiği belirtilirken, Murat’ın annesi ile görüşüldüğü aktarıldı.

55 gündür kayıp olan Fatma Şen bulundu ile kızı bulundu ve Fatma Şen canlı yayında konuştu. Neden kaçtığını anlatan Fatma Şen, karakolda da ifadesini verdiğini ifade etti. İki kardeşin kavuşmasına dair görüntüler paylaşırken, Fatma’yı bulan isim Yıldıray oldu. Kayıp Azize’nin yayına telefon ile bağlanarak babası Kadir Yıldız’a yönelttiği suçlamalara yanıt veren Kadir Bey, kızının evde durmamak için 12 yaşında çalışmaya başladığını ifade etti. Dini nikah zoruyla evlenen Sevin Zorlu, dini nikahlı kocası Erkan’ın çocuğunu nüfusuna alması için savaşına kaldığı yerden devam etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.