Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 18 Şubat 2021 Cuma Beyaz TV Canlı İzle!

Söylemezsem Olmaz farklı konuları ile Beyaz TV ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. Söylemezsem Olmaz 18 Şubat 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz 18 Şubat 2021 Beyaz TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda da yeni saati ile izleyenleri ile buluşan Söylemezsem Olmaz programı magazin gündeminin en çarpıcı gelişmelerini ekrana taşımaya devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan Söylemezsem Olmaz’ın sunuculuğunu Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil üstleniyor. Ünlüler dünyasında yaşanan en çarpıcı olayları izleyenlerle buluşturan üçlü aynı zamanda yaşanan olaylarla ilgili cesur yorumlarda bulunuyor. Program hafta içi hergün saat 13.15’te ekrana geliyor.

Söylemezsem Olmaz Programı 17 Şubatta Neler Oldu?

Beyaz TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Söylemezsem Olmaz dün yine birbirinden çarpıcı gündemleri ile ekrana geldi. Ünlüler dünyasında yaşanan gelişmelerle ilgili çarpıcı yorumları ile dikkat çeken Seren Serengil programda eğlenceli dakikalar yarattı. Söylemezsem Olmaz programının dün ekrana gelen bölümü yine ilgi ile izlendi.

Söylemezsem Olmaz programının dün yayınlanan bölümünde yakın zamanda ikinci bebeklerini kucaklarına alan Alişan ve Buse Varol çifti gündem oldu. Alişan Seren Serengil’in daha önce bulunduğu çeşitli yorumlara yanıt verdi. Seren Serengil’in ise söylediklerinin arkasında durması dikkat çekti. Programda ele alınan magazin olaylarından biri de İrem Derici’nin ceza yemesi oldu. Salgın kısıtlamalarına uymayan ve sahilde arkadaşları ile buluşan İrem Derici para cezası aldı. Bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden Meltem Miraloğlu yine gündeme bomba gibi düştü. Programa canlı bağlanan Onur Akay ünlü oyuncunun 80 yaşındaki eşi tarafından evden kovulduğunu açıkladı. Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden Demet Akalın da gündeme gelen isimler arasında yer aldı. Okan Kurt’un sağlık durumu hakkında yeni gelişmeleri paylaşan Demet Akalın’ın Arto’ya gönderdiği ses kaydı yayında dinletildi.

Söylemezsem Olmaz Programı 18 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Söylemezsem Olmaz programında bugün konuşulacak yeni olaylar merak edildi. Ünlüler dünyasındaki en skandal olayların ekrana gelmeye devam edeceği 18 şubat bölümünde yine magazinin nabzı tutulacak. İlgi ile takip edilen yapım bugün saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.