Söylemezsem Olmaz Tamamı Tek Parça 19 Şubat 2021 Cuma Beyaz TV Canlı İzle!

Söylemezsem Olmaz en çok izlenen magazin programları içerisinde yer aldı. Söylemezsem Olmaz 19 Şubat 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz 19 Şubat 2021 Beyaz TV İzle! TIKLAYINIZ.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan magazin programı Söylemezsem Olmaz ünlüler dünyasında yaşanan en çarpıcı gelişmeleri izleyenlerle buluşturmaya devam ediyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen program farklı konsepti ile ilgi çekiyor. Sunuculuğunu Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto’nun üstlendiği Söylemezsem Olmaz programında magazinde yaşanan çarpıcı olaylar konuşuluyor. Sunucuların ya skandal gelişmeler ile ilgili cesur ve çarpıcı yorumlar yaptığı gündüz kuşağı programında eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Ekranların en çok izlenen yapımlarından Söylemezsem Olmaz programı hafta içi hergün saat 13.15’te Beyaz TV erkanlarında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Söylemezsem Olmaz Programı 18 Şubatta Neler Konuşuldu?

Beyaz TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Söylemezsem Olmaz dün ekrana gelen bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi. Birbirinden çarpıcı gündemlerin ekrana taşındığı 18 şubat programında sunucular yine cesur yorumları ile ilgi çekti. Programın son bölümü ilgi ile izlendi.

Söylemezsem Olmaz programının dün ekrana gelen bölümünde Sadakatsiz dizisinin son bölümünde final sahnesine damgasını vuran “Yok” isimli şarkıyı seslendiren Nil Karataş konuk oldu. Nil Karataş Sadakatsiz dizisinde çalan ve çok konuşulan şarkısının hikayesini izleyenlerle paylaştı. Birçok çarpıcı magazin gündeminin ekrana geldiği son bölümde son günlerin en çok konuşulan Gonca Vuslateri Hakan Altun ilişkisi konuşuldu. Aşkları ile magazin gündemine bomba gibi düşen ikili sürpriz bir karar ile ayrılmıştı. Ayrılığın ardından Gonca Vuslateri eski sevgilisi Sheldon Miller’e geri döndü. Programın çarpıcı gündemlerinden birisi ise son dönemlerde yaptığı hiçbir iş tutmayan ve sosyal medyada takipçilerinden para toplamaya başlayan Gülben Ergen oldu. Gülben Ergen sosyal medyada hediye adı altında takipçilerinden para topluyor.

Söylemezsem Olmaz Programı 19 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Söylemezsem Olmaz programında dün ekrana gelen çarpıcı gündemlerin ardından bugün konuşulacaklar merak edildi. Programın bugün ekrana gelecek bölümünde yine magazin dünyasının en skandal olayları ekrana gelecek. Magazinin nabzının tutulmaya devam edeceği program saat 1.15’te Beyaz TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.