Uyanış Büyük Selçuklu 25. Bölüm Full İzle! 15 Mart 2021 Uyanış Büyük Selçuklu 25. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni yapımlarından olan Uyanış: Büyük Selçuklu 25. Bölüm full izlemek için haber detayında yer alan videoyu açabilirsiniz. Tarihi en iyi şekilde konu alan, Selçuklu ile ilgili her detayı tek tek, ince ince işleyen en büyük prodüksiyonlar arasında yer alan Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 25. Bölüm ile birlikte aksiyona hazır olun. İşte detaylar…

Uyanış: Büyük Selçuklu 25. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en çok izlenen yapımları arasında yer alan Uyanış Büyük Selçuklu aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Başrollerinde Buğra Gülsoy ve Ekin Koç’un yer aldığı yapımda Selçuklu Devleti’nin başına geçen Melikşah’ın mücadeleleri anlatılıyor. Yapım pazartesi akşamları ekrana geliyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 24. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Uyanış Büyük Selçuklu geçen hafta 24. bölümü ile ekrana geldi. Tapar ve Başulu hatun ile ilgili gerçeklerin ortaya çıkmaya başladığı son bölümde Sencer içeride bir hain olduğunu anlar. Dizi geçen hafta ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Turna Sencer’in büyük bir sırrı olduğunu anlar ve merakına yenik düşer. Sencer’in sırrını öğrenmek için harekete geçtiğinde ise Tapar ve Başulu hatunun konuşmalarını görür. Bu sırrın aynı zamanda Tapar’ı da ilgilendirdiğini anlar. Bu sırada Tapar ve Başulu hatunu izleyen tek kişi Turna değildir. Hasan Sabbah da öğrendiği bilgilerle ikisinin buluşacağı yere gelir ve Başulu hatunun yaşadığını görür. Bu sırada Terken ve Gevher ise meraklarına yenik düşerek Başulu hatunun mezarını açtırmaya çalışır. Zübeyde onları yakalar. Her şeyi Melikşah’a anlatmaya karar verir.  Ancak Nizamülmülk’ten aldığı haber onu durdurur. Terken ise Zübeyde’nin suskunluğunun altında başka bir neden olduğunu düşünmeye başlar. Bu sırada Tapar meselesi ile ilgilenen Sancar ise Türk beyleri ile buluşacakları yere geç kalır. Türk beyleri de Bizans’ın tuzağına düşer. Herkes bu olaydan Sancar’ı suçlarken, Sancar ise buluşacakları yeri nasıl öğrendiklerinden şüphelenir ve içlerinde bir hain olduğunu anlar.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 25. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yapımda yaşanacaklar merak konusu oldu. Yayınlanan yeni bölüm fragmanındaki heyecan dolu sahnelerle dikkat çekti. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.