Uyanış Büyük Selçuklu 26. Bölüm Full İzle! 22 Mart 2021 Uyanış Büyük Selçuklu 17. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni yapımlarından olan Uyanış: Büyük Selçuklu 26. Bölüm full izlemek için haber detayında yer alan videoyu açabilirsiniz. Tarihi en iyi şekilde konu alan, Selçuklu ile ilgili her detayı tek tek, ince ince işleyen en büyük prodüksiyonlar arasında yer alan Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 26. Bölüm ile birlikte aksiyona hazır olun. İşte detaylar…

Uyanış: Büyük Selçuklu 26. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi her hafta aksiyon ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Selçuklu Devleti’nin başına geçen Melikşah’ın mücadelelerinin anlatıldığı yapımda Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil ve Sevda Erginci gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Yapım her hafta pazartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 25. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu geçen hafta 25. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile takip edilen yapımın son bölümünde Tapar ve Başulu’nun gizli buluşması ortalığı karıştırırken Sencer’in ise hayatını kurtarması için Livya’yı düşmanlarına vermesi gerekir. Dizi son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Tapar ve Başulu buluşmasına şahit olan Turna’nın başı belaya girer. Boğazına hançer dayanan Turna, ölüm ile karşı karşıya gelir.  Bu buluşmanın diğer şahidi olan Hasan Sabbah ise Melikşah’ın yıllar önce sürgüne gönderilen Başulu’dan  bir oğlu olduğunu ortaya çıkarmaya çalışır. Ancak Başulu ile Tapar arasındaki ilişkiyi anlayamaz. Tüm bunların arasında Türkmen Beylerinin katliamına neden olan Terkiş, şimdi de Melikşah’a karşı isyan başlatmak için harekete geçer. Ancak Melikşah bu toplantıyı basar ve Terkiş’i cezalandırır. Bu sırada Sencer ise Thomas’a tuzak kurmuştur. Ancak Thomas’ın da kendisine tuzak kurduğunu anlar. Thomas Terkiş’in ihanetini itiraf etmeyi kabul eder ancak karşılığında Sencer’den Livya’yı ister. Sencer ise kendisine sığınan bir kadını bu şekilde kullanmak istemez.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde yaşananların ardından Turna’nın ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. Sencer’in Thomas ile yapacağı anlaşmanın da merakla beklendiği yapımın yeni bölüm fragmanındaki heyecan dolu sahneler dikkat çekti. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi 26. yen, bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.