Canan Ceylan'ın Kızı Cemre Masal Gibi Bir Düğünle Evlendi

Canan Ceylan'ın Kızı Cemre Masal Gibi Bir Düğünle Evlendi
AK Parti ve MHP kurucuları, vekiller, muhtarlar ve CHP vekillerinin de aralarında bulunduğu birçok siyasi isim düğüne katıldı. Yurt dışından gelen misafirler de bu özel günde Dalkılıç ve Balaban ailelerinin mutluluğuna ortak oldu. Düğün töreninin yanı sıra kına ve nikah da aynı mekanda gerçekleştirildi.

Canan Ceylan'ın Kızı Cemre Masal Gibi Bir Düğünle Evlendi . Ankara Gıda ve Tarım Ürünleri Derneği Başkanı Canan Ceylan'ın kızı Cemre Dalkılıç, hayatını Taner Balaban ile birleştirdi. Masal gibi bir düğün ile başlayan bu yeni birliktelik, Türkiye'nin her ilinden ve yurt dışından gelen konukların katılımıyla Sarıyer, İstanbul'da özel bir mekanda gerçekleşti.Görkemli düğün, siyasilerin yoğun ilgisiyle anımsanacak.

AK Parti ve MHP kurucuları, vekiller, muhtarlar ve CHP vekillerinin de aralarında bulunduğu birçok siyasi isim düğüne katıldı. Yurt dışından gelen misafirler de bu özel günde Dalkılıç ve Balaban ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.Düğün töreninin yanı sıra kına ve nikah da aynı mekanda gerçekleştirildi.

Başkan Canan Ceylan, bu önemli günde konuklarla tek tek ilgilendi ve herkesin mutluluğunu paylaştı.Canan Ceylan'ın kızı Cemre'nin bu özel gününde, konukların ve ailelerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Eğlence dolu geçen düğünde, konuklar doyasıya dans etti ve çiftin mutluluğuna ortak oldu.

attachment-87856-1-bfde08a74b1562c03a02578d2fc675e1-1690873563-1690873691.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.