Türkiye Emlak Birliği Kuruluyor

Türkiye Emlak Birliği Kuruluyor
Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, Türkiye Emlak Danışmanları Birliği’ni kurmak için harekete geçtiklerini açıkladı.

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, oda öncülüğünde Türkiye Emlak Danışmanları Birliği’ni (TEDB) kurmak için harekete geçtiklerini açıkladı.

ATEM Başkanı Hakan Akçam. Kuracakları Türkiye Emlak Birliği’nin emlak danışmanları camiasının gür sesi olacağını ifade ederek yurt genelindeki 120 bini aşkın emlak danışmanlarını tek çatı altında birleştirmeyi hedeflediklerini bildirdi.

33 İLDE ÖRGÜTLENME TAMAM

ATEM Başkanı Hakan Akçam, TEDB’nin kuruluşu için şu an itibariyle 33 ilde ve 56 ilçede temsilciliklerin oluşturulduğunu kaydetti. Akçam, Türkiye Emlak Birliği’nin kuruluşu ile ilgili olarak yaptığı çağrıda “Türkiye deki 120 bin Emlak Danışmanlarımızı bu birliğin içinde kenetlenmeye ve tek ses olmaya davet ediyorum. Diğer illerimizde ve ilçelerimizde temsilci olmak isteyenleri de bizimle irtibata geçmeye davet ediyorum.

ATEM Başkanı Hakan Akçam, Türkiye Emlak Birliği’nin kuruluşunun ardından 81 il ve ilçelerimize birer birlik şubesi, sonrasında da gerekli izinlerin alınmasının ardından yurt dışı birlik şubeleri oluşturacaklarını da açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.