Ankara Haber: Altındağ'ın Meyve Ormanında Hasat Zamanı!

Ankara Haber: Altındağ'ın Meyve Ormanında Hasat Zamanı!
Altındağ Belediyesi tarafından 2019'da kurulan meyve ormanı, bu yıl da bereketli bir hasatla sonuçlandı. 5 binden fazla ağaçtan elde edilen tonlarca elma, armut, kayısı ve diğer meyvelerle orman, hem doğaya hem de ihtiyaç sahiplerine katkıda bulunuyor.

Altındağ Belediyesi tarafından 2019 yılı Kasım ayında oluşturulan meyve ormanı bu yıl da meyvelerini verdi. Meyve hasadı yine çok bereketli oldu.

Altındağ'da tohumlar fidana, fidanlar ağaca, ağaçlar ise meyve ormanına dönüştü. Altındağ'a nefes, ihtiyaç sahiplerine ise gıda olan meyve ormanında bu yıl da hasat vakti geldi. 5 binden fazla ağaçtan toplanan tonlarca elma, armut, kayısı, kiraz, erik, vişne ve ayva bereketiyle göz doldurdu.

"AĞAÇLARIMIZ SEVGİYLE BÜYÜDÜ"

Meyve ormanının bugün geldiği durumun çok memnuniyet verici olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, 'Birkaç yıl önce meyve fidanlarını dikerken, bu fidanların büyüyeceğine, meyve vereceğine, Ankara'ya nefes olacağına inanmıştık. İnancımız boşa çıkmadı. Çok şükür, hayallerimiz gerçek oldu. Ağaçlarımız sevgimizle büyüdü, yıllardır meyvelerini topluyoruz. Bereketi ise her geçen yıl artıyor" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.