Ankara Haber: Etimesgut’ta 3 Tesis Hizmete Açılıyor!

Ankara Haber: Etimesgut’ta 3 Tesis Hizmete Açılıyor!
Etimesgut Belediyesi tarafından yapımı bir yıl süren Topçu Mahallesi’nde yer alan kapalı pazar yeri, zabıta merkezi ve Hoca Ahmet Yesevi Cami, 29 Eylül Cuma günü saat 13.30’da gerçekleştirilecek bir törenle resmi olarak hizmete açılacak.

Etimesgut Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Topçu Mahallesi kapalı pazar yeri, zabıta merkezi ve Hoca Ahmet Yesevi Cami’nin yer aldığı tesisler 29 Eylül Cuma günü saat 13.30’da düzenlenecek törenle hizmete girecek. Temeli 22 Eylül 2022 yılında atılan tesisler 1 yılda tamamlandı.

Ankara Haber: Etimesgut’ta 3 Tesis Hizmete Açılıyor!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçenin dört bir yanına vatandaşların yaşam kalitesini yükselten tesisler kazandırdıklarını belirterek şunları kaydetti: “Topçu Mahallesimizde hizmete açacağımız tesislerimiz mahallemizin değerine değer katacak. Kapalı pazaryeri, zabıta merkezimiz ve Hoca Ahmet Yesevi adını verdiğimiz camimiz ve daha önce hizmete açılan polis merkezi, okulu, sağlık ocağı ile bu bölge daha merkezi duruma gelecektir. Geçen yıl temelini attığımız bu yatırımları tamamlayarak hizmete açacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Mahallelimize, ilçemize hayırlı olsun” dedi. Demirel açılışa tüm vatandaşları davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.