Ankara Haber: Pursaklar’da Çocukların Gözünden Mevlid-i Nebi!

Ankara Haber: Pursaklar’da Çocukların Gözünden Mevlid-i Nebi!
​​​​​​​Pursaklar Belediyesi Nezaket Kreş Okulunda, Hz. Muhammed'in doğum günü olan Mevlid-i Nebi Haftası düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Kreş Okulunda, Hz. Muhammed'in doğum günü olan Mevlid-i Nebi Haftası düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Milli manevi kültürel değerlere sahip çıkmak adına birbirinden farklı etkinlikler düzenleyen Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Nezaket Kreş Okulunda, Mevlid Kandili çerçevesinde minik öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Neşe ve coşku içerisinde kutlanan ve öğretmenlerin nezaretinde yapılan Mevlid-i Nebi etkinliklerinde minikler, Mevlid Kandili'nin önemini ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in hayatını öğrenmelerine yardımcı olundu.

‘‘Eğitmenlerimiz tarafından gerçekleştirilen etkinliklerle çocuklarımızda Mevlid Kandiline dair kalıcı anıların oluşması sağlanılıyor’’

Nezaket Okulları’nda geleceğin hanımefendileri ve beyefendilerinin yetiştirirken milli ve manevi değerleri de en iyi şekilde aşıladıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Öğrencilerimiz gün boyu keyifli zamanlar geçirdiği Nezaket Kreş Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftasına özel çeşitli etkinlikler düzenlendi. Eğitmenlerimiz tarafından gerçekleştirilen etkinliklerle çocuklarımızda Mevlid Kandiline dair kalıcı anıların oluşması sağlanılıyor. Minik öğrencilerimizin her alanda kendilerini geliştirebilmeleri milli, manevi ve kültürel değerlerimizi en iyi biçimde tanıyabilmeleri için Nezaket Okullarımızda eğitim vermeye devam edeceğiz’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.