Başkan Altınok: Dünyanın En Temiz Şehri Keçiörendir!

Başkan Altınok: Dünyanın En Temiz Şehri Keçiörendir!
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçedeki temizlik standartlarını bir üst seviyeye taşıdı. Başkan Altınok'un açıklamalarına göre, Keçiören'deki 51 mahallenin tüm sokakları günlük olarak süpürülüyor ve haftada bir yıkanıyor.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Keçiören’deki 51 mahallenin tüm sokaklarının günlük süpürüldüğünü ve haftada bir de yıkandığını belirterek, “Sokaklarımız günlük süpürülüyor, haftada bir de yıkanıyor. Bu uygulama başka yerde var mıdır?” dedi.

Keçiören’de Sokaklar Günlük Süpürülüyor ve Haftada Bir Yıkanıyor!

Altınok Keçiören’de çöplerin “20.00-22.00” saatleri arasında dışarı çıkarılması gerektiğini de hatırlatarak, “Belediyemiz tarafından belirlenen saatlerin dışında çöp çıkarılması durumunda cezai işlem uyguluyoruz. Konteyner olan yerde 7/24 koku ve sinek oluyor. Konteyner aynı zamanda kazalara da sebebiyet veriyor. Dünyanın en temiz şehri Keçiören’dir. Çöplerin kokmaması, dağılmaması ve etrafı kirletmemesi için bu saatlerin dışında vatandaşlarımızın çöplerini dışarı çıkarmamasını rica ediyoruz.” ifadelerini kullandı.​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.