Ankara Haber: Kırkkonaklar Çankaya Evi Onur Akın Konseriyle Açılıyor!

Ankara Haber: Kırkkonaklar Çankaya Evi Onur Akın Konseriyle Açılıyor!
Dilekler ve 50. Yıl Çankaya Evi'nin ardından, 30 Eylül’de Kırkkonaklar Çankaya Evi de hizmete açılacak. Bu yeni tesis, bölge halkının sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak modern bir mekan olarak planlandı.

Çankaya Belediyesi, yatırımlarını hizmete açmaya devam ediyor. Dilekler ve 50. Yıl Çankaya Evi’ni hizmete açan Çankaya Belediyesi 30 Eylül’de Kırkkonaklar Çankaya Evi’ni de vatandaşların hizmetine sunacak.

Çankaya Belediyesi 2023 yılı açılış programı kapsamında eylül ayının son açılışını Kırkkonaklar’da yapacak. Eylül ayında Güneş Kreşi ve Parkı, Bademlidere Cumhuriyet Parkı, Türkan Saylan Nikah Salonu, Dilekler ve 50. Yıl Çankaya Evi’ni hizmete açan Belediye, ayın son gününde Kırkkonaklar Çankaya Evi’ni Çankayalıların hizmetine sunacak.

Kırkkonaklar Çankaya Evi Onur Akın Konseriyle Açılıyor!

Kırkkonaklar Mahallesi’nde 1.440 metrekare alan üzerine 4 katlı olarak inşa edilen yeni Çankaya Evi’nde, Çankaya Belediyesinin ücretsiz LGS ve YKS’ye hazırlık kursları verdiği Destek Eğitim Merkezi, MEB Çankaya Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile meslek edindirme ve hobi kursları, kütüphane, Bilişim ve Çocuk Teknoloji Evi ve Gelişimsel Oyun Evi ve Çocuk Atölyesi bulunuyor.

Çankaya’nın 9,5 yılda 18’inci yeni Çankaya Evi olarak hizmet verecek Kırkkonaklar Çankaya Evi açılışında, özgün müzik sanatçısı Onur Akın da sevenleriyle buluşacak. Çankaya Evi’nin açılışı 30 Eylül 2023 Cumartesi saat 19.30’da, Kırkkonaklar Mahallesi 329. Cadde numara 16’da gerçekleşecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.