Ankara Haber: Menekşe Kreşi Sincan'da Törenle Açıldı

Ankara Haber: Menekşe Kreşi Sincan'da Törenle Açıldı
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan annelere verdiği sözü tuttu, kısa sürede kreşlerin açılışını bir bir gerçekleştiriyor. “Leylak” kreşin eğitime başlamasının ardından Mustafa Kemal Mahallesinde inşa edilen “Menekşe kreşi” de düzenlenen törenle açıldı.

Menekşe, Papatya, Zambak, Leylak, Lale isimleri verilen 5 kreş kısa sürede tamamlandı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan önce Leylak Kreşini ardından da Menekşe kreşinin açılışını gerçekleştirdi.

Yenikent semtinde inşa edilen söz konusu Menekşe kreşi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene; Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Açılışta Menekşe Kreşinin ilk öğrencilerinin gösterisi ile de keyifli anlar yaşandı.

"Çocuklarımız ağız tadıyla güzel eğitimler görsünler"

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, burada yaptığı konuşmada, kreşler açmaya devam edeceklerini ve çocukların en iyi eğitimleri alması için çaba sarf edeceklerini belirterek, "Burada çocuklarımız ağız tadıyla güzel eğitimler görsünler. Aileleri inşallah bu işten memnun olurlar. Tabii amacımız vatandaşı memnun etmek. Çocuğundan yaşlısına ve gencine kadar herkese dokunabilmek. Bu anlamda gerçekten ciddi bir gayret sarf ediyoruz. Hiçbir bahane kılmadık ve hiçbir gerekçeye sığınmadık. Hamdolsun çok iş yaptık. Gençlik merkezleri, millet kıraathaneleri, köy konakları ve yüzme havuzları yaptık" ifadelerine yer verdi.

Açılış töreni kurdele kesimi ile sona erdi, Başkan Ercan ve protokol Menekşe Kreşi'ni gezdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.